Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Speeedfire #1546 üzenetére
Köszi a trigger bejött most már csak egy jelszó emlékeztetőt kell kérni az SLS-ben és máris be tud lépni.
fordfairlane: há ebből a leírásból nem jöttem rá, hogy fognak a felhasználói adatai átkerülni a phpbb-ből az SLS-be.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy csinálunk egy szimulátoros ligát, ennek van egy phpbb fórumja és egy a liga eseményeit kezelő "programja" (SLS), mind a kettőbe kéne regisztrálni a felhasználóknak, viszont szeretném valahogy megoldani, hogyha valaki regisztrál a fórumra akkor kerüljön be az SLS-be is.
De eddig nem jöttem rá, hogyan lehetne ezt megoldani, arra gondoltam, hogy nem e lehetne valahogy a phpbb regisztrációs táblájából szinkronizálni valahogy adatokat az SLS regisztrációs táblájába.
-
Kommy
veterán
Igen lefutott rendesen, de a furcsa az hogy ha azona gépen próbálom amin van a mysql szerver ás megadoma hoszt ip címét akkor access denied van viszont ha helyette localhost-ot írok akkor beenged, viszont a távoli gépről nem is látja a server 2003-as hiba , telnetelni tudok a 3306-os porton.
Nézem a SELECT * FROM `user` lekérdezés eredményét és ami az én felhasználóm ott mindenhol N van lehet ez lesz a hiba, vagy nem tudom.
Az is jó lenne ha valaki leírná lépésről lépésre, hogy mit kéne csinálni is akkor biztos nem rontanám el, -
Kommy
veterán
Sajnos még mindig nem érem el távolról a mysql- adatbázist, kiadtam ezt a parancsot mysql -u root -p ként belépve a mysql-be :
grant all on enomalism2.* to enomal@'192.168.1.%' identified by passwd;
ezután újraindítottam a mysql daemont, és ezután kiadva a :
mysql -u enomal -h 192.168.1.121 -p enomalism2
parancsot azt kapom, hogy ERROR 1044 (42000): Access denied for user 'enomal'@'192.168.1.%' to database 'enomalism2'. Viszont ha ai ip cím helyére localhost-ot írok akkor beenged.
A my.cnf-ben beállítottam a bind_address-t 192.168.1.121-re. -
Kommy
veterán
Valiki tudna nekem abban segíteni, hogy mit kéne beállítani, hogy elérjem távolról is a mysql szervert és localból is. A felállás van egy linuxos gép amin fut a mysql szerver innen be is tudok jelentkezni, van egy másik linuxos gép innen viszont nem (innen is kéne tudni írni az adatbázisba) a két gép között egy switch van látják egymást a gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Béta iOS-t használók topikja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest