- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy problémám, amit előszörre azt hiszem a nem odaillő topicban kérdeztem meg, ezért bemásolom az alap gondomat:
Lenne egy megfejtésre váro feladatom, hátha ti boldogultok vele.
Az adatbázis szerver elérhetősége az amit meg kéne fejteni.
Erre valami ötlet? Felhasználói nevet, jelszót tudom, de hogy hol kell belépni (gondolom) phpmyadminba, vagy hogy hol van az adatbázis belépőfelülete azt nem. A nordtelekomnál (itt van a szerver bérlet sajnos) a support egyenlő a 0-val, elhajtottak a fenébe szerződésszám nélkül, hiába mondtam, hogy ez baromira nem egy titkos vagy rejtegetnivaló információ (a legtöbb helyen még ki is van írva ingyenes tárhelyeken tudtommal.)Valami ötlet, hogy honnan lehet ezt kivadászni? Próbáltam megnézni, de ingyenes regisztrálás nincsen náluk, illetve a cms (wordpress) config filejában nézegettem de nincs elérési út, csak felhasználói név meg jelszó ilyesmik. Esetleg ha ebből lehet valamit kihámozni ennyit találtam:
MySQL kiszolgáló neve */
define('DB_HOST', '127.0.0.1');A Nordtelekom ma ezt írta vissza:
Tisztelt Ügyfelünk!
Az adatbázishoz nincsen belépési felület. Ha el szeretnék érni, akkor a phpmyadmin-t kellene telepíteni, és úgy el tudják érni.Köszönettel,
Nordtelekom irodaNo hát eddig jutottam, ezután nem tudom mi a teendő
A lényeg, hogy a wordpress CMS által feltett adatbázist kéne lementenem, mivel két rossz pluginnak hála összekeveredett és egyáltalán be sem jön az oldal, így webes felületről nem tudom adatbázis mentést készíteni.
Eléggé nagy probléma ez, kihullott már néhány hajszálam sajna. Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest