Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
A keresés az elég tréül megy, tény. Nekem van már myspace-m szerintem kb. egy éve. Most emelték a feltölthető képek limitét 300-ra.
Elég kemény, de egyelőre akadtak ebből gondok, de mostmár úgy néz ki, hogy jól megy. Egyébként ez a Tom, aki elkezdte, igencsak jól járt vele:
''A médiamogul az internetre is kiterjesztette a hatalmát. Rupert Murdoch cége, a News Corp. 580 millió dollárért (kb. 120 milliárd forint) vásárolta fel az Intermix Mediat, amely többek között az Egyesült Államok ötödik legnézettebb weboldalának, a MySpace-nek is a tulajdonosa. Murdoch később további cégeket is felvásárolt.''
És a html-kódokkal átváltoztatási lehetősége az oldaladnak nagyon szimpatikus. -
Na,én is tettem egy próbát.Nem nálad van a hiba,hanem a mátrixban.

''The function that you are currently trying to use is disabled and will be back shortly.
We are making some minor changes to this section, please bear with us until we can get this back online.
Please do NOT email me about this. Just wait it out. '' -Erről van szó.Ki kell várni,majd jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég kemény, de egyelőre akadtak ebből gondok, de mostmár úgy néz ki, hogy jól megy. Egyébként ez a Tom, aki elkezdte, igencsak jól járt vele: