- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtos
csendes tag
Köszönöm! Twrp-hez tudsz linket adni? Gyári recoveryben wipeoltam mindent.
-
kurtos
csendes tag
Sziasztok! Az érintős kérdésemre van valami ötletetek? Fentebb írtam le. Amíg nem romoltam működött, aztán hol jó, hol nem. .. köszi!
-
kurtos
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Nem semmi ez a nagy farigcsálás, lehet,hogy valakinek megkönnyítem az életét! Szóval van egy 808dcc gépünk, új kora óta nem érzékel rendesen a kijelzője, ebből kifolyólag keveset használtuk, garijegyet nagymama elhagyta... Felraktam a Gadmei romot, azzal semmit sem érzékelt, utána a gyárit, ezzel meg hol érzékel, hol nem. Tud valaki segíteni, mi a probléma, mit tegyek fel, ha nem, szívesen eladom alkatrésznek, mert az akksija nagyon jó. Ha valaki tud segíteni kijelző-rom tekintetében, kérem ide írjon, aki meg megvenné az akksi vagy alkatrész miatt,dobjon egy privit! Köszi és üdv+BÚÉK! Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest