- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok ráraktam a 4.2.2-ot, jol mukodik minden, csak a g szenzor nem. Nem tudjatok mi lehet a megoldas? Amikor vizszintesre forditom fuggoleges lesz es amikor fuggolegesre akkor vizszintes. A jatekoknal is ugyanugy rossz. Mi lehet a baj? Rakjam ujra vagy rakjak ra masikat? Nektek melyik rom volt rajta amikor elkezdtetek felrakni? Lehet h. Az a baj
-
Peti864
csendes tag
Közbe megtaláltam hogy az extreme digital árulja
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok szerintetek ezt melyik boltban lehet kapni? http://myaudioworld.com/myaudio/kiegeszitok/tablet-case-keyboard/
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok szerintetek melyik a legjobb rom most a tabra? Igazibol az a lenyeg h a wifi tavolrol is jo legyen, mindket magot használja, és ne egye annyira az aksit
-
Peti864
csendes tag
Még egy dolog van
Nektek fellépett már ez a hiba, hogy a tab hirtelen leáll, és semmire se válaszol, csak arra ,hogyha recoveryt bekapcsolom és azon keresztül a tabot is, a régebbit azért vittük vissza, bár ott elég volt, hogyha a töltöre rádgtam, ez elég gyakori dolog, ezenkívül néha behal a képernyő és pl csak lilán, vagy csak kéken rajzolja ki az egészet, ez mewgoldodik egy ujrainditással is, ilyen szerencsére még csak kétszer volt (oktober 30. óta van meg a mostani gépem) -
Peti864
csendes tag
Sziasztok Azt szeretném megtudni, hogy most melyik a legújabb gadmei rom? én ezt találtam: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=146161&uk=2586349326 ugye ez az ami jó a készülékhez vagy van újabb, vagy ti melyik romot ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest