Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Wow, Nice work My friend
. Remélem ez az aksi nem fog dagadni, max csak az évek latt szépen meghal ahogy illik. Sztem is elég csak újra rakni a rendszert vagy egy gyári beállítások vissza állítás és kalap kabát. -
kmisi5
csendes tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát nagyjából ezt írtam az #5391 - ben. Csak a te leírásod látványosabb lett. Először én is a kisgépben gondolkodtam, de egy új stabil éles sniccer elég volt a lágy műanyaghoz. Lassan haladva kisebb nyomással többszörös vágással.
A beavatkozás után én újraraktam a 4.3 -as paranoid romot. Az új aksival egyenlőre jól működik, még nem jelentkezett beragadt 100% effekt. -
pimi50
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem nem kell semmi cécó az új akkuhoz, a hw, gondolom, elég okos.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A levágandó rész nem jól látszik, ezért a pirossal jelölt, levágandó részt mutató, nagyobb méretű képhez adok egy linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Remélem ez az aksi nem fog dagadni, max csak az évek latt szépen meghal ahogy illik. Sztem is elég csak újra rakni a rendszert vagy egy gyári beállítások vissza állítás és kalap kabát.