- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem is csereutalványt kaptam, hanem készpénzt. Ráadásul nekem már a harmadik kör lett volna, ami már igencsak aggályos. Azért szart mégsem sózhatnak az emberre a végtelenségig. Ott a rengeteg precedens továbbá, hogy a pénz visszaadták vagy csereutalványt mert a javítás is bizonytalan, hiszem ugyan az a szar lesz beletéve, ami csak ima mellett éri meg a 2. életévét.
A levásárlást meg félreérted szerintem és talán sokan mások is: a levásárlás a te vagyis a vevő érdekében tilos, hogy ne tudjanak megkötni hátrányodra. Mivel a törvény neked kedvez, így az, hogy ők a pénzt visszaadják, cserébe te náluk vásárolsz (ne adj Isten drágábban másik készüléket) azzal mindenki jól jár. Természetesen a MyAudio-t kivéve. Ha valaki náluk vásárolt, volt rá példa, hogy elengedték az illetőt a pénzzel. Nyilván, itt a cég jó hírének megőrzése érdekében tettek így.
Szóval, pénz vissza és mehet a "levásárlás" valami igazi tabletre.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air - 16 GB
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest