- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindig megvan és hibátlanul működik. (kopp-kopp-kopp) Igaz nem is hardcore használója vagyok, átlagosan heti 2-4 nap van használva, akkor viszont 6-12 órát is.
Még valamikor 2012. aug végén vettem, szóval az 1 év gari rég nem játszik, ha bármi van szinte biztos hogy kuka lesz mert rákölteni javítsra nem hinném, hogy megérné.De még ez a jövő zenéje, mert egyenlőre az akku beragadáson kívül más hiba nem jött nálam elő, lehet hogy az egyetlen ilyen készüléket sikerült kifognom?
Nemsoká kipróbálom, hogy full fényerőn, wifivel egy webes live stream videót full screenen mennyi ideig bírja az aksi, új korában 4-5 óráig vígan tolta.
Üdv,
I2oli -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindíg működik, bár nem túl sokat használom. Egy tápalljzat csere volt közben. Most már eléggé kiismertem, minden fellelhető romot kipróbáltam, de a JB nem igazán jött be, valami(k) mindegyikben rossz.
Még mindíg a Dave's Edition 1.5 a legjobb. A JB verziókból a TWRP az egyetlen profit, de az igazán hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest