Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anniediamond
csendes tag
ASAP
Sziasztok, egy csoporttársam vett még karácsony előtt egy 708W típusú készüléket, és most én is gondolkodom rajta. Én a 708DCC-t néztem ki, mert sokkal jobbak a paraméterei, és nem sokkal drágább. Van valakinek a 708DCC-vel valami tapasztalata? Egyébként a csoporttársamnak a 708W azóta is tökéletesen működik, igaz csak netezik, filmetnéz, meg száámlázik vele. Én is csak netezni meg filmezni szeretnék rajta.
Itt vannak összehasonlítva: [link]
Jó vásár lenne 29.900-ért? Sürgős lenne a dolog! -
anniediamond
csendes tag
Úgydöntöttem megveszem a 708DCC-t. Nemnagyon értek hozzá, csak minden tizedik hozzászólásba volt időm beleolvasgatni, de ha elviszem szakértőhőz szervyzbe, lehetséges rá android helyett windowst rátenni? Win8 meg hasonlók, valaki magyarázza már el ez hogyan működik!
-
anniediamond
csendes tag
HELP!!! PROFIK SEGÍTSENEK!!!
S.O.S.!!!Éppen az utolsó pillanatban a Myaudio708DCC vásárlása előtt került kettőnk közé valami. Légyszi, nézzétek meg...
Az illető neve: Navon Raptor 8
Paraméterei: 8", 1024 x 768 pixel, Gorilla Glass, Rockchip RK3066, 1600 Mhz, 2 mag, Mali-400MP, RAM 1GB, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Akkumlátor 6000 mAh
Engem az akkumlátor fogott meg leginkább, meg az ára.HOZZÁÉRTŐK NÉZZÉK MEG! a NAVON, mint márka, mennyire megbízható? Azt tudom, hogy gps-eket forgalmaznak, meg hogy a platinum 10 elég jónak számít, de erről sehol semmit nem lehet olvasni...
Segítsetek, minden jellegű infót elfogadok, csak ííírjatok!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest