- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efreet
senior tag
válasz
spongyadani1
üzenetére
Van rengeteg más nyelvű könyv is (német, olasz, spanyol, stb.), még magyar is néhány, de azok nagyon ritkán kerülnek bele az ilyen 0-1 dolláros akciókba.
Ellenben magyar szerzők angol nyelven kiadott könyveiből sok van már ingyenesen is - pl. Jókai Mór művei.
-
Ez van: Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display - includes Special Offers & Sponsored Screensaver (nincs jailbreak, Calibre van, de nem nagyon használom)
és ezek (tudom, gagyi a tartó, de nekem jól bevált eddig):
ez meg jön:
Tartalom: DIAról send to reader könyvek, kindle varázs könyvek, ingyenes amazonos könyvek, néhány megvásárolt amazonos, 0,99 USD daily offer könyvek, audible com-ról hangoskönyvek.
-
Efreet
senior tag
Nálam sincs semmi extra - egy saját gyártású tok van (szétvagdalt mappából keménypapír, szivacs és farmeranyag felhasználásával), ezzel könnyű szállítani, elég jól védi ha táskában van, és asztalra téve is jól olvasható. Emellett van egy ebayes vízálló tok hozzá, ha esetleg úgy hozza a sors, hogy szükség lenne rá
(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)

Jailbreak nincs, 3G van, szoftverek terén a gépen Calibre, de felmásoltam rá ~1000 könyvet (túlnyomórészt ingyenesek), úgyhogy nincs nagy mozgás ilyen téren, maximum néha érkezik egy-egy újdonság, ha az Amazon boltban látok valamit ingyen (novellákat, kisregényeket szoktak akciózni heti szinten)
Emellett van pár kép is rajta, ha valaki épp meg akarja nézni, mire képes a kijelző - ezek közül van az egyik a képen. -
Kindlefeeder - mert raszoktam arra, hogy Kindle-n olvassam a kedvenc blogjaimat. Meg a Dilbertet, bar a vasarnapi stripeknek mar egy kicsit keves a felbontas.
Neopren tasak - mondjuk eloszor egy siszemuveg hordozozacskojat hasznaltam, igazabol az is jo volt, csak tul nagy.Azt hittem, annak idejen a K3-nal kiabrandultal a dologbol

Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)