Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efreet
senior tag
válasz
spongyadani1
üzenetére
Van rengeteg más nyelvű könyv is (német, olasz, spanyol, stb.), még magyar is néhány, de azok nagyon ritkán kerülnek bele az ilyen 0-1 dolláros akciókba.
Ellenben magyar szerzők angol nyelven kiadott könyveiből sok van már ingyenesen is - pl. Jókai Mór művei.
-
Ez van: Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display - includes Special Offers & Sponsored Screensaver (nincs jailbreak, Calibre van, de nem nagyon használom)
és ezek (tudom, gagyi a tartó, de nekem jól bevált eddig):
ez meg jön:
Tartalom: DIAról send to reader könyvek, kindle varázs könyvek, ingyenes amazonos könyvek, néhány megvásárolt amazonos, 0,99 USD daily offer könyvek, audible com-ról hangoskönyvek.
-
Efreet
senior tag
Nálam sincs semmi extra - egy saját gyártású tok van (szétvagdalt mappából keménypapír, szivacs és farmeranyag felhasználásával), ezzel könnyű szállítani, elég jól védi ha táskában van, és asztalra téve is jól olvasható. Emellett van egy ebayes vízálló tok hozzá, ha esetleg úgy hozza a sors, hogy szükség lenne rá
(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)

Jailbreak nincs, 3G van, szoftverek terén a gépen Calibre, de felmásoltam rá ~1000 könyvet (túlnyomórészt ingyenesek), úgyhogy nincs nagy mozgás ilyen téren, maximum néha érkezik egy-egy újdonság, ha az Amazon boltban látok valamit ingyen (novellákat, kisregényeket szoktak akciózni heti szinten)
Emellett van pár kép is rajta, ha valaki épp meg akarja nézni, mire képes a kijelző - ezek közül van az egyik a képen. -
Kindlefeeder - mert raszoktam arra, hogy Kindle-n olvassam a kedvenc blogjaimat. Meg a Dilbertet, bar a vasarnapi stripeknek mar egy kicsit keves a felbontas.
Neopren tasak - mondjuk eloszor egy siszemuveg hordozozacskojat hasznaltam, igazabol az is jo volt, csak tul nagy.Azt hittem, annak idejen a K3-nal kiabrandultal a dologbol

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Linux Mint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)