Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efreet
senior tag
válasz
spongyadani1
üzenetére
Van rengeteg más nyelvű könyv is (német, olasz, spanyol, stb.), még magyar is néhány, de azok nagyon ritkán kerülnek bele az ilyen 0-1 dolláros akciókba.
Ellenben magyar szerzők angol nyelven kiadott könyveiből sok van már ingyenesen is - pl. Jókai Mór művei.
-
Ez van: Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display - includes Special Offers & Sponsored Screensaver (nincs jailbreak, Calibre van, de nem nagyon használom)
és ezek (tudom, gagyi a tartó, de nekem jól bevált eddig):
ez meg jön:
Tartalom: DIAról send to reader könyvek, kindle varázs könyvek, ingyenes amazonos könyvek, néhány megvásárolt amazonos, 0,99 USD daily offer könyvek, audible com-ról hangoskönyvek.
-
Efreet
senior tag
Nálam sincs semmi extra - egy saját gyártású tok van (szétvagdalt mappából keménypapír, szivacs és farmeranyag felhasználásával), ezzel könnyű szállítani, elég jól védi ha táskában van, és asztalra téve is jól olvasható. Emellett van egy ebayes vízálló tok hozzá, ha esetleg úgy hozza a sors, hogy szükség lenne rá
(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)

Jailbreak nincs, 3G van, szoftverek terén a gépen Calibre, de felmásoltam rá ~1000 könyvet (túlnyomórészt ingyenesek), úgyhogy nincs nagy mozgás ilyen téren, maximum néha érkezik egy-egy újdonság, ha az Amazon boltban látok valamit ingyen (novellákat, kisregényeket szoktak akciózni heti szinten)
Emellett van pár kép is rajta, ha valaki épp meg akarja nézni, mire képes a kijelző - ezek közül van az egyik a képen. -
Kindlefeeder - mert raszoktam arra, hogy Kindle-n olvassam a kedvenc blogjaimat. Meg a Dilbertet, bar a vasarnapi stripeknek mar egy kicsit keves a felbontas.
Neopren tasak - mondjuk eloszor egy siszemuveg hordozozacskojat hasznaltam, igazabol az is jo volt, csak tul nagy.Azt hittem, annak idejen a K3-nal kiabrandultal a dologbol

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam topic
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Asztrofotózás
- Diablo II: Classic és Resurrected
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)