Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ja igen, tényleg nem nyújtanak a tesla driveres fülesek rossz esztétikai látványt.

A többiről ilyen szempontból meg inkább ne beszéljünk.

Konkrétan melyik fülesre gondolsz?

"Általános hangminősége (dinamika, transzparencia, részletesség) viszont tényleg nagyon jó az áráért. Szerintem egy szinten van a T70-nel is." -
Ati1979
veterán
Szerintem ezek nagyon jó fülesek. Nyilván a kisebb membrán miatt nem közelíthetik meg hangzásban pl. a t70p szintjét. Inkább a dt 1350-nel kéne összevetni.
A beyer-hez viszonyítva azt mondanám, hogy erősebb és dinamikusabb közép és több mély. Kissé számora túlzottan szinezett a hangzásvilág. A beyer jóval közelebb áll az eredeti élőzene hangzásához szvsz.
Ha valaki cowon lejátszóval használja akkor az tesz még rá egy lapáttal.
Igazat megvallva tényleg elég egyedi.Rockhoz, elektronikus zenéhez szvsz. kiváló.
-
Ati1979
veterán
Akkor gyakorlatilag a HD800-on kívül nincs versenyképes termékük. Max. az ie800,(az sem versenyképes persze) de szerintem az is valami túlározott drága kacat.

Igen azt hallottam, hogy a hd700 nagyon gyenge eresztés... 200k-ért főleg...
Szerintem a beyer oda vissza minden kategóriában elveri. Talán egyedül (ahogy hallottam) a Hd800 jobb mint a T1.
-
Ati1979
veterán
Igen pont ezt beszéltük mi is. 5-6 éve igen jó darab volt.
Jó vicc
Hát nem igazán. Az a kérdés, hogy az ie80 nál mennyi tették oda magukat. Szerintem nem nagyon.
Inkább az ie800 tűnik jó fülesnek.Fejesek terén jobb azért a helyzet. Tegnap volt alkalmam meghallgatni a HD650-et az AK120-al. Hát nem gyenge produkciót nyújtott...

Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi haladó szinten
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Inkább az ie800 tűnik jó fülesnek.