Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Nekem teljesen stabil a rockbox (version: c26ab37-120414) , sosem volt semmilyen bajom vele, ezért nem is frissítem újabb változatra.
Hangkép leírásban nem vagyok valami profi, egyszerűen csak egy kiegyenlített, neutrális, tiszta, hangzást kerestem, feszes, de bársonyos mélyekkel, élő középpel, és szépen csillogó magasokkal, ahol egyik sáv sem nyomja el a másikat, és azért legyen megfelelő térérzet is.
A zúzós-basszusos hangképet az M4 számomra tökéletesen biztosítja, próbáltam az R1-et is, de az már túl sok volt nekem is.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, vajon hogyan szól a FiiO X3-as lejátszója? LINK
Lehet, hogy ki tudnám váltani vele a mostani két készüléket? -
Ati1979
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Én a rockboxot nem ismerem.
Viszont a neutron player jobban szól a gyári sony lejátszónál. Egy ideje ezt használom.

Ezért jó az android.
Pár hozzáadott program nem működik pl. a walkman amit a második képen látsz +a dedikált walkman gomb sem.
De túlélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0275AB-3972)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi