- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korcsillio #2048 üzenetére
Kétféle megoldás van:
Ha WP 8.1 vagy frissebb OS-sel rendelkezel, akkor a csempékbe tudsz hátteret berakni.
Szerintem ez amúgy egy elég egyedi és jó megoldás.Másik mód:
Ha Win10 fejlesztői előzetesed van, akkor a csempék mögé tudsz hátteret tenni, kb. mint ha Androidod lenne.
Illetve a csempék színének erősségét lehet állítani.
Szerintem itt nagyon célszerű szürke csempeszínt használni, legalábbis ha fotót akarsz berakni háttérnek.
Ha csak egy egyszerű, színes hátteret akarsz berakni, akkor érdemes szerintem a színes csempéket beállítani.Ez csak egy amolyan útmutató, amit most fogalmaztam meg magamnak
-
chipesz
őstag
válasz
korcsillio #2048 üzenetére
Szia, 8.1-en sehogy. Windows 10 Mobile-on lesz arra lehetőség, hogy a Start képernyőre beállított háttered a csempék mögött legyen (az átlátszóságot százalékosan tudod majd állítani), vagy ugyanúgy mozaikszerűen, mint amilyen lehetőség 8.1-en is van.
Az én készülékemen Win10 Preview van, ezért tudtam beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest