- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Aktív témák
-
leontm
tag
kandókoliban 4en 25négyzetméteren, nemrossz, voltam más helyen csak roszabb.
off
ráadásul felvettek a 2.félévre is:)) már várom kin-t, kiváncsi vok nagyon
on
joecityben is van müszinfo??? -
leontm
tag
off
gyüvök 1 hónapon belül ha diákkhitelke segítségével bevadászom az új gépem:)
meg persze cs:)
on -
leontm
tag
kredittel nem lett könyebb az anyag csak nehezebb kibukni, de aki hüje az hüje amugyis, aki meg nem az igyisugyis elvégzi...
-
leontm
tag
most poan ugy 50embert huztak meg asszem, a többit nemtudom. Viszont azzal hogy 1 féléves lett a fizika nem lett könyebb csak tömörebb. a közgáz sem leányálom. azért meg nem kéne utálni minket krediteseket mert kreditesek vagyunk, nem mi tehetünk arról a társadalmi tényről, hogy a pénz miatt veszik fel a sok idiótát. de vmi ész csak van benne, természetes kiválasztódás pl:))
a teremhiány éppugy visszaüt nálunk is mint nálatok. pl az anal zh-ra még mindig nincs se idő se terem, hála neptun istenünknek... az én orarendemet sem lehet rendbeszedni már 2hete... bloee -
leontm
tag
Tudom hogy az ötödiken vannak, csak én az első lakom:( tegnapis lusta voltam szummába menni... nemnekem valók ezek...
-
leontm
tag
közgáz középsuliból bmf-nik infóra kerültem, most elsőéves vagyok, és nem bánom hogy ide kerültem:)) csak kevés a csaj:(((
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest