- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Új hozzászólás Aktív témák
-
b14
senior tag
válasz
GombócArtúr #42 üzenetére
Figy! nem kell hozzá olyan sok cuc, de mukodik, mert en a karcórámat azzal kvarctalanítottam.
-
b14
senior tag
válasz
GombócArtúr #42 üzenetére
OK
-
b14
senior tag
válasz
GombócArtúr #37 üzenetére
Kivagsz eggy finom textilbol egyfoma korongokat, osszefogod oket (hengerszeruen), majd a kozepuket kilyukasztod (egyszerre) beletolsz a lukba egy vekony rudat (amin van menet, es fogathato a furoba) miutan a korongok a rudon vannak raraksz egy raillo anyat a rudra (a vegere fogatod a textilt) a furoba belefogatod a hazikeszitesu polirozorudat es nyomsz a textilre natur (nem mikoroszemcses, vagy hogyhivjak, csak sima!) fogkremet es kesz a polirozocelszerszam
ala natur.
Ez igy olcsobb, de nem bemegyekboltba, kijovokonnan modszer.
Ha hulyen fogalmaztam, vagy nem ertheto vmi, akkor elmagyarazom megegyszer, ha mas meg nem unja. -
MarKoo
addikt
válasz
GombócArtúr #37 üzenetére
Szeretnélek megkérni hogy szedd ki a mostani aláírásod, vagy rövidítsd le, mert maximum 3 sor lehet összesen.
-
b14
senior tag
válasz
GombócArtúr #34 üzenetére
Az en cuccom miert nem jo?
Tok hazi, pluszpenzt nem kell kiadnod erte... -
djyuri
őstag
válasz
GombócArtúr #34 üzenetére
A te ötleted sokkal olcsóbb. Szal várjuk az ereményt,persze ha megveszed és kipróbálod. ha nem akkor majd egyszer én megveszem azt go.
-
ByB
addikt
válasz
GombócArtúr #15 üzenetére
Egy dolgot tudok ajánlani még: Budapesten több helyen nagyobb bevásárlóközpontok parkolójában vannak autóablak repedés és luk eltűntetésével foglalkozó ''iparosok''... Nagy részük elég jól vágja a témát, nekem tudtak segíteni!!! Egy dologot tényleg higyj el a az átlátszót nagyon nehéz polírozni!!! Lehet hogy eltűnik a karc, de cserébe opálos lesz... Feltétlenül próbálkozz hasonló anyagon először és ne az eredetin!!!
ui.: Hétfőtől egyetem, a héten beugrok a műanyag tanszékre hátha okosabbak mint én...
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Az átlátszó részt csak tisztísd meg amenniyre tudod: puha rongy, ablaktisztató, de ne akard karctalanítani!!! A többi műanyagra, ha leszedhető, akkor simán, mint az autóknál: színtelen vagy uolyaszínű paszta fel, egységes sima elkenés, száradás, majd polír!!! De előtte természetesen alapos tisztítás... (Tényleg ajánlom ezt a mini fúrót!)
-
ByB
addikt
válasz
GombócArtúr #12 üzenetére
A fogkrém azértj ó mert nem szemcsés!!! Puha nem szöszölős ronggyal kell felvinni!!! De ha színtiszta átlátszó dolgot akarsz polírozni, felejtsd el, bármilyen eljárással mattulni fog... Csak iparilag megoldható és ott is sok a megkötés...
-
CollectoR
aktív tag
válasz
GombócArtúr #10 üzenetére
Hi én silaero sprét ajánlok (szilikonspray). A mély karcokat nem tünteti el, de a kissebbeket igen, vagy fogkrém (nem mikroszemcsés).
-
MarKoo
addikt
válasz
GombócArtúr #5 üzenetére
Hogy hol lehet kapni azt nem tudom. Azthiszem Conr@d!
-
MarKoo
addikt
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
A plexivel nekem is vannak problémáim, sikerült összekarcolnom a házam oldalát.
Nekem a polírpasztát ajánlották, de még nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest