- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Szerintem a többiek nevében is köszönöm, hogy itt is ''megszólalsz''!
Mi is köszönjük, hogy részt vehettünk a kiállításon és a versenyen is.
Pár apróság, amit esetleg felírhatnál a következő MTH-hoz.
A versenyzőket(főleg a látogatók) nem nagyon lehetett párosítani a géppel. Akik ismerték egymást, ilyen gondjuk nem volt. Szóval, ha pl. uaz a sorszám ott lógott volna a versenyzőkön is, talán a látogatók is hamarabb megszólították volna a gép gazdáját, ha a közelben sétálgat. Kicsit nagy volt a zsúfoltság(ez csak egy megjegyzés)
Szakmai részbe nem akarok belebonyolódni, valószínűleg más véleményen lennénk.
A szvazólapok miatt nem kell (túl nagy) felelősséget vállalnotok. Ez a látogatók és a versenyzők sara. Én nem is szavaztam, mert magam ellen nem akartam szavazni, a sajátomra meg nem lett volna etikus. De sajnos előfordulnak ilyen emberek, ezen nem csodálkozok. Szerintem nyugodtan megírhatod a cikket, hagy szégyeljék magukat el legalább egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Eladó RM750x tápegység !
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Számítógépház bazár! Lian Li, Kolink, Hyte, DeepCool, Jonsbo. Frissítve:08.12
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest