- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Csatlakozom, sőt. Mivel saját felhasználásra készül(t), meg sem fordult a fejemben, hogy kivigyem a ''szemeteskukámat'', de mivel többen hívtak és látni akarják, szívesen megmutatom. Szóval ha úgy vesszük én már nyertem. Bár (hátha valamelyik szponzor olvassa) egy x800-at nem utasítanék vissza
Xantomas:
A HOC-fórumon kérdeztem, de hátha visszatérsz ide is. Citroën-nel kezdted az írásod, de nyugtass meg, hogy nem autós házat építesz. Ne érts félre, csak eszembe jutott, hogy ha egy ''idegen'' betéved szétnézni, akkor azt fogja látni, hogy ez is autós, ez is autós, meg ez is, meg ez is. Ez kicsit zavar, így napközben(épp, hogy átfutottam a hsz-odat(figyelmetlenül)) már azon töprengtem, hogy jobb lenne kimaradni inkább, tekintve hogy ha túl sok hasonló téma lenne, az az összeset megbélyegezné.
Ellenben szívesen találkoznék minél több Ph!-s arccal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Nyaralás topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest