Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Én most rááltam az Alföld-re és azzal nincs gond.Azelőtt én is letöltöttem több pályát is,de akkor jöttek elő a problémák,minden féle hibaüzenetek. Én most maradok ennél.Volt hogy kivettem az egyik pályát betettem a másikat,erre elment a bin stb.ezt meguntam.
"Every exit is an entry somewhere"
-
istvan331
tag
Nem,vannak gond mentes időszakok,csak ugye az ember feladatot szerkeszt meg kísérletezik stb. és néha csinál is magának problémát
.meg aztán ha megmondják mi az oka,meg mit kell vele csinálni,már nem is számít legközelebb problémának.Más most minden jól fut nálam,de a taurussal mindig problémám van.Most a consistban kicseréltem gigantra,minden gond nélkül működik."Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.meg aztán ha megmondják mi az oka,meg mit kell vele csinálni,már nem is számít legközelebb problémának.Más most minden jól fut nálam,de a taurussal mindig problémám van.Most a consistban kicseréltem gigantra,minden gond nélkül működik.