- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Egyszer már megkérdeztem, de csak most lett aktuális. 70 k környékén (max 90) milyen netbookot érdemes most venni? Egyetem mellé kéne egy amivel szarakodás nélkül lehet netezni, használni az office-t, filmezni stb.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Scoobyka
üzenetére
vegul megoldottam mar eleg szepen viszi a 480 es egyes 720p-s youtube videokat is....chrome alatt viszont olyan a youtube vidoknal egy olyan v-sync hiba van ami olykor zavaro valakinek ra valami otlet? fentebb
egyedul safarinal nem latszodik ez a videotoresi problme,de azt a bongeszot nem szerettem netbookon hasznalni mert hamar megeszi.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
pocokxx
üzenetére
Végül mégis ezt választottuk. Az erősebb proci, nagyobb háttértár, az usb 3.0 és a "pick up return" gari végülis meggyőzött minket. Ennyit talán lehet áldozni az energiafelhasználás oltárán. (Azt mondta max 3 órát kell, hogy folyamatosan menjen, aztán úgyis hálozatról használja.) Ezzel együtt köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
prodydávid
üzenetére
A 11,6"-osak között keresgélj inkább: az 1024x600 felbontás Office-ra tökéletesen alkalmatlan....
Amúgy a Youtube videókra a C-60 procis második volna a jobb a két gép közül.
-
prodydávid
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire One D270 vagy Asus Eee 1015/R051?
Acer Atom dualcore 1,6ghz, Intel GMA 3600 videókari.
Asus AMD dualcore 1,0ghz, AMD Radeon/ATI Radeon 6xxx videókari.Melyik a jobb? Mindkettő 70.000FT körül kapható. Netezésre, Skypeolásra használnám, néha-néha Officera. Fontos kérdés még: melyik játsza le zökkenőmentesen a 720p YouTube videókat?

-
Scoobyka
addikt
válasz
Macsek1988
üzenetére
de a chrome miatt nem engedi felrakni mivel abban bele van integralva a magasabb verzio

-
Macsek1988
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Akkor viszont abba a problémába estél, mint a legtöbb régebbi gép, amikor az adobe flash 10-ről 11-es verzióra váltott. Youtube ezt használja, nélküle meg se moccan. Szedd le az új adobe flasht és tedd fel a 10-es verziót [link] (külön van IE-hez és külön mozilla, opera stb...)
Én azt vettem észre, hogy ha nincs gpu gyorsítás(vagy erős cpu), akkor az új frissítéstől két vállra fekszik a gép.
-
ugyeletes
tag
válasz
morgulfz
üzenetére
teszteltem ilyet és nagyon jók! sokáig tart akku, napon is láttam valamit.
ha asszony nem 3d játékokkal akar játszani, hanem netezni főleg, akkor tökéletes!
teljesen jól el lehet férni ezen a kijelzőn, nekem 1680 x 1050 felbontású hp-m van, de nem okozott problémát a kicsin elférni. -
Scoobyka
addikt
válasz
Macsek1988
üzenetére
koszi felpakolom aztan megirom mi lett...

nem oldotta meg a problemat sajna

-
morgulfz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert már kicsit belefáradtam a keresgélésbe. Az asszonynak szeretnék netbookot venni. 10.1 vagy 11.6-os kijelzővel. Ami fontos lenne, hogy fehér
, minél tovább bírja az akksija, könnyű legyen, pdf és office dokumentumok nézegetése, netezés, a hülye facebook, néha filmnézés és zenehallgatás. Tehát semmi játék vagy filmvágás stb...Egyébként a kiszemelt ez lenne: http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer/acer-aspire-one-d270/?ob=3&gclid=CPjb87r4m7MCFQEd3godgXwANw
Szerintetek milyet vegyek. Nem baj, ha ennél kicsit drágább, csak nem szeretném megbánni a vételt.
Előre is köszönöm
-
Scoobyka
addikt
Hello mindenkinek!
Van egy regicske amilo mini ui3510 netbookom.....most raktam ujra ra az xp-t...es a csuasz rendszere a chromot ami elvileg tartalmaz bepitett flasht...amikor viszont elinditom a youtubot akkor a 480p-s cuccok akadnak pedig eddig vajsiman vitte es kockas a kep is

Tudna nekem ebben valaki segiteni? Koszonom.
-
-
AxBattler
félisten
válasz
pocokxx
üzenetére
Netbook-ot nem ajánlanék ennyiért, de van egy csomó más lehetőség subnoti-fronton:
Lenovo X230
HP Elitebook 2560p
Dell Latitude E6220
DELL Latitude E6320
Dell Latitude E6430
Dell Latitude E6430Én az első kettő közül választanék...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Napokban voltam itt netbookot keresni egy barátomnak. Most felmerül egy MacBook Air lehetősége is, de nyilvén így a rendelkezásre álló összeg is. Szóval Mondjuk olyan 220 Ftig, milyen netbookot ajánlanátok?
-
405
tag
Sziasztok!
A kettő közül melyik jobb választás?
HP Pavilion G6-2013SH B6W25EA FD 8GB
vagy a
Lenovo IdeaPad G580GH laptop
normál használatra,esetleg játékra.
Ha van jobb ötlet ,az is jöhet.. xD
-
derive
senior tag
Szerintetek van ertelme 11.6os netbookba i5os Ivy procinak?
Illetve milyen hire van az Acer Aspire V5 sorozatanak? Vmiert odzkodok az Acertol...
Acer Aspire V5 - i5 3317U 140k
Lenovo E130 - i3 3217U 160k
Tudom, hogy kulfoldi bolt, de nem problema... -
Nabuk
csendes tag
Siasztok!
Mi a véleményetek az Asus X54C-SO344D notebookról?
[link]Család: Value
Processzor: Core i3 2350M (2300)
Memória: 6144 (DDR3) MB
Merevlemez: 500 GB
Kijelző: 15.6ʺ HD LED anti-glare
Videokártya: Intel HD Graphics 3000
Operációs rendszer: nincs (F)
Optikai meghajtó: DVDRW SM
Szín: fekete
Jótállás: 2 év
Bluetooth: van
LAN: 10/100
USB: 1x3.0.1x2.0
Akkumulátor: 2600 mAh
Kártyaolvasó: 3 in 1
Wireless LAN: b/g/n 300mbps
Billentyűzet: magyar
Pozicionáló eszköz: Touch pad
Használt/Új: Új
Webkamera: van
Numerikus billentyűzet: van
HDMI: van
Egyéb portok: VGAKöszi előre is
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
m@tthew
üzenetére
Mindkettőt megveheted. Én a Lenovo-val szimpatizálok, a matt kijelző, nagyobb akksi, jobb anyagminőség nekem jobban bejön. Acer-nek viszont alapból 2 év a garija, és talán jobb a színvisszaadása, fényereje.
(#20966) Csucsu88: ne vegyél 10"-os netbookot! Azért a 30 dekával kevesebb súlyért cserébe túl nagy áldozatokat kell hozni használhatóság terén. Olcsón 11,6"-os, 1366x768 felbontással, jó kis C-60 procival például ez a kis ACER jó vétel. Ennél kb. 8-10 ezerrel kevesebbért kapnál 10".osat, de az guriga taknyot sem ér...
-
Csucsu88
tag
Legolcsóbban mennyiért vehetek újonnan netbookot, ami 10"-os?
-
m@tthew
csendes tag
Kéne egy kis segítség!
-100-130k a keret rá
-ha megvalósítható vigye a HD filmeket is - rá lenne kötve néha a TV-re
-4 GB ram
-játszani nem akarok vele
-no meg ne szaggason ha a Firefox-ban megnyitok 5-6 lapotezeket néztem eddig, a hsz-ek alapján:
ACER Aspire One D756
LENOVO ThinkPad Edge E130
-
Mesmer
csendes tag
Fenébe ezt benéztem sry. Kösz hogy szóltál.
-
haris
őstag
válasz
Mesmer
üzenetére
Hogy neked melyik lenne a megfelelő, nem tudhatom.
Én az Ideapad Y580-at venném, ha notebook vásárlását tervezném hasonló célokra, de mivel nekem netbookom van, ezért irogatok a netbook topikba.
Kérdezd újra majd a megfelelő helyen, hátha az ottaniak másképp vélekednek
Üdv haris -
Mesmer
csendes tag
Üdvözletem kedves hozzáértők. A munkám miatt hordozható szórakoztatóeszközre lenne szükségem, ebben kérnék segítséget/útmutatást.
A gépet NBA meccsek és kedvenc filmek FullHDs megtekintésére használnám, SC2, WoW-MoP, és a HoN (nem a legdúrvább gépigényű játékok) minimum 60FPS-es játéka lenne a cél full grafikán elsimítással együtt, valamint elég nagy adatbázisokat is kezelnék a gépen.Alapvetően 2 modell fogott meg.
LENOVO Ideapad Y580: http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_Y580_Intel_Core_i7_3610QM_8GB_1TB_NVIDIA_Windows_7_Metalszurke_LEN_59-349175_4753.htm
Pro: Jobb VGA Kontra: nem ismerem a márkát, a lengyel szerviz aggasztó + csak 2 év gari
DELL Inspiron 7720:
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Dell_Inspiron_7720_Intel_Core_i7_3630QM_8GB_1TB_NVIDIA_Linux_Fekete_galvanizalt_aluminium,_ugyanolyan_szinu_hatlappal_es_csuklotamasszal,_precizios_eljarassal_keszitett,_mehsejt-szerkezetu_kialakitas_DLL_7720_146183_7015.htmPro: 4 USB3-mas , 3 év garancia , magyar szerviz Kontra: Gyengébb VGA
Ha valaki tudna segíteni melyik lenne számomra a megfelelőbb/megbízhatóbb segédeszköz az kérem segítsen.
-
matepalfi
aktív tag
-
-
matepalfi
aktív tag
tudnatok nekem olyan netbookot ajanlani, amin a counter strike 1.6 esetleg a counter strike source lowon elfutna multiplayerben 30fps felett?
-
fo_di
őstag
vettem végül egy eee 1015bx-et, meg vagyok vele egyelőre elégedve, az érdekelne, hogy van rajta valakinek tapasztalata chromium os-sel? (vagy pl. meego létezik brazoshoz, vagy csak atomhoz van? mit tudtok?)
megéri-e egyáltalán kipróbálni? (elsődlegesen windows-zal használom, de másodlagosnak kipróbálnám a chromiumot, ha érdemes) -
Kaga571
csendes tag
Bocsi, de ez nem jó topicba ment.
Az off miatt is elnézést! -
Kaga571
csendes tag
Sziasztok!
Megérett a PC-m a cserére és bár eddig mindig asztali gépem volt, most úgy döntöttem, hogy ezúttal notebookra cserélem. Mivel az első hordozható masinám lesz, szeretnék tanácsot kérni, hogy mit is kéne vennem?
A notebook most is főleg otthoni használatra lesz, de szükség van a mobilitására is. Legtöbbet egy 27"-os fullHd-s monitorral együtt fog menni, valamint filmezésre (leginkább Hd), ritkán játékra (Starcraft 2, Diablo 3), esetleg Cad program futtatására lesz használva.
Milyen gépek jöhetnek szóba kb. 250000-ig? Esetleg a megadott feltételekhez a drágább kategóriában kell keresni, vagy akár olcsóbb is megfelel?Nem tudom, hogy az alábbiak pontosan mire képesek, de én pl. ezeket nézegettem így elsőre:
Nektek mi a véleményetek, esetleg más javaslat?- Dell Inspiron 17R SE 7720 [Core i5-3210M; 8GB DDR3 1600MHz; GeForce GT 650M 2GB DDR3; 750GB SATA 5400rpm; 17,3" Full HD LED matt TFT (1920 x 1080)]
- Lenovo IdeaPad Y580 [Core i5-3210M vagy i7-3610QM; 8GB DDR3 1600MHz; GeForce GTX 660M 2GB GDDR5; 1TB SATA 5400rpm; 15,6" HD LED fényes TFT (1366 x 768)]
- Samsung Series 3 NP350 [Core i7-3610QM; 8GB DDR3 1333MHz; Radeon HD 7670M 2GB GDDR3; 1000GB SATA 5400rpm; 15,6" HD LED matt TFT (1366 x 768)]Szemezgettem még ultrabookokkal is, de nem tudom, hogy azok a gyakorlatban mennyire használhatók.
A segítséget előre is köszönöm!
Gábor
-
janus2
csendes tag
Hello! Erről a gépről mi a véleményetek:
[link]
ár érték arányba meg e éri, a programok hogy futtnának vele, és vannak e melegedési problémái? -
haris
őstag
Ugyan nekem nem i3, csupán Amd E350, és a gép (az akku is) 1 éves múlt, de simán viszi win 7 alatt a 7 órát
Régebben Gianni bizonygatta mindig, hogy az i3 bár lényegesen erősebb, de energiatakarékosságban ott van, mint a jóval gyengébb Amd APU-k.
Úgy tűnik mégsem. Szóval aki hosszú üzemidőt akar, mert napközben kell a gép, és nincs a közelben konnektor, az AMD-t vegyen. Igaz, kicsit lassabb, de simán vállalható.
Akit zavar, hogy nem a legpattogósabb, de beéri kevesebb üzemidővel, az vegye a pentiumos - i3-as verziókat. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ignisvvt
üzenetére
WiFi kikapcs, fényerő negyedére véve, és nem csinálsz a géppel semmit sem, akkor mindjárt fedi a "valóságot". Sajnos a legtöbb cég így adja meg az adatokat, nem pedig valós használattal...
(Ha nem használom a gépet, akkor ki is kapcsolhatom, úgy még tovább bírja az akksi.) -
Ignisvvt
csendes tag
válasz
Szőröstalpú
üzenetére
Akkor ez a 6-7 órás akku idő nem fedi a valóságot i3 procinál?
4 órát ad az Acer V5-171-es is, hasonló konfiggal, W7HP-el, 2 év garanciával 156e.
Travelmate B113 szintén zenész, 3 év garanciával, mondjuk az egy kicsit drágább.Na, most döntsem el......
-
Ignisvvt
csendes tag
válasz
Szőröstalpú
üzenetére
Köszönöm.
Akku időben mi a valós helyzet ezzel a processzorral? -
Wlac
Ármester
Üdv mindenkinek!
Egy ismerősömnek keres magának hordozható gépet, a maximum keret 150 ezer forint.
Két kritériumot adott meg:
- 11 colnál ne legyen kisebb.
- Legyen erős az akkumulátora (6-7 óra)Az illető sokat utazik, valamint prezentációkat tart, adatbázisokat használ stb., emiatt egy jobb processzor elférne a gépbe. Játékra nem nagyon használni, filmezésre azonban igen. Fontos lenne az is, hogy ne hulljon szét a gép, szóval valami tartósabb márka kellene.
Kösz,
Wlac -
AxBattler
félisten
válasz
Ignisvvt
üzenetére
Szerintem jobban jársz, ha máshol veszed 120k alatt (pl. ITT, de máshol is lehet), veszel hozzá külön win7hpx64-et 25k-ért, és mellette marad pénzed +1 év garikiterjesztésre.

-
Benőke
őstag
válasz
Ignisvvt
üzenetére
99% esély van rá hogy nem lesz gond az Ubuntu -val. Ha a Driver problémás, az nem azt jelenti, hogy fekete lesz a képernyő és 16 szín, hanem hogy a 3D gyorsítás és egyéb GPU ból támogatott funkciók sehogy vagy csak részben lesznek elérhetőek. 2D felületet működni fog.
Ha még sem tetszik hát letolod és teszel fel Win -t.Mellesleg átlag felhasználásra "szerintem" elég a Sima Pentium is.
-
AxBattler
félisten
válasz
Ignisvvt
üzenetére
Nem használtam se Ubuntu-t, se Lenovo netbook-ot, de az általam olvasott visszajelzések alapján Linux alatt probléma legfeljebb a Radeon-driverekkel lehet, azonban a Lenovo-ra ez sem jellemző.
Volt itt valaki, aki az E125-ösén gond nélkül futtatott Ubuntu-t, szóval szerintem vágj bele bátran!
-
Ignisvvt
csendes tag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata, Lenovo E130-on hogy fut az Ubuntu? Működik minden funkció (wifi, bluetooth, trackpoint), nincs gond a driverekkel?
i3-ast nézegettem, de W7HP-vel nem fér bele a keretbe. Vagy átlag felhasználással jó a pentiumos verzió is?
Acer V5-131 is tetszik, csak hát ugye ott az akku idő ami karcsú.Előre is köszönöm a válaszokat.
150-160e a keret. -
AxBattler
félisten
válasz
pocokxx
üzenetére
1) Pentium 987-tel szerelt E130-nak, és E2-1800-as E135-nek nagyon jó az energiagazdálkodása; aktív használattal is mennek 6 órát. i3-as változattal nem láttam még tesztet, de ha az üzemidő a fontos, akkor én ezek közül választanék! (Vagy, ha nagyobb méret kell, akkor a 13'-os E330/E335 párosból vmelyiket.)
2) Átlagfelhasználásra mindent tudnak, tökmindegy.
3) Ha itt a 1225B-re gondolsz, akkor nem, mivel csak 2gb rammal adják, és nem lehet bővíteni. Az X301A-ról még nem láttam tesztet, ill. nem hallottam véleményt.
4) Ha árérzékeny a vevő, akkor nyugodtan veheti az Acer-t; annak egyetlen hátránya szerintem a 4 cellás aksi, ami kb. 4 órát bírhat. Egyébként lásd az első pontot.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy jóbarátom noti vásárlás előtt áll, és a következőket néztük ki:
-Lenovo e130 [link]
-Asus X301A [link]
-Acer Aspire ONE 725 NU [link]
-Asus 1225B [link]Egy-két kérdés felmerült velük kapcsolatban:
1) Fontos a hordozhatóság, és a jó energiagazdálkodás. Mennyit számít használat közben, hogy i3 dolgozik-e benne vagy C-60? Mennyivel terheli jobban a gépet (mondjuk mennyivel előbb merül) ? És mennyit számít hordozhatóság szempontjából a +0,3 kg illetve a 13 coll?2) A HD 6290 mennyivel tudna többet, mint pl az Intel HD graphics?
3) Megéri a plusz felárat az Asus gép az Acerrel szemben?
4) Összességében melyiket ajánlanátok, és miért?
-
janus332
csendes tag
válasz
Benőke
üzenetére
Nem is ezzel van a baj, értem amit mondasz, de az egyik netes boltban azt írják hogy tartalmazza a másiknál pedig azt hogy nem, és mégis ugyan annyiba kerül, ez zavar össze hogy akkor hogy is van, most miért vegyek külön dokkolót hozzá ha tartalmazza csak ugyebár akkor meg kell nézni a leírását.
-
Benőke
őstag
válasz
janus332
üzenetére
Hát a Dell weboldalain megtalálni valamit nem egyszerű téma.
Valóban nem írják hogy lenne rajta vezetékes hálózati csatoló. Viszont van Wifi, ha már egyszer egy hibrid tablet vagy mi a fene, vagy usb -s hálókártya 3G modem akármi... A +pénzért kapható dokkolóban viszont van Lan csatlakozó.
Nem mintha a netbook -ot egyszer is a vezetékes lan -ra kötöttem volna.
Egy jó darabig mellőztem minden wifis nyavalyát a környezetemben, de meg volt az oka, de most már szinte mindenhol van és szinte mindenkinek. 5k ért lehet kapni wifi képes routert, megéri azzal használni pláne egy ilyet...
-
janus332
csendes tag
Hello!
Lenne olyan kérdésem hohy 100 ezer körül akarok venni netbookot most néztem a dell Inspiron Mini Duo 1090, de ha jól látom nincs rajta internet csatlakozó és akkor kéne hozzá átalakító, szóval akkor már drágább lenne, de várom a tapasztalatokta, és a tanácsokat hogy ilyen árba milyen netbookot éri megvenni?
előre is köszönöm a válaszokat! -
anonym1s
őstag
-
AxBattler
félisten
válasz
anonym1s
üzenetére
A legfontosabbat kifelejtetted: mennyit szánsz rá?
Egyébként maga az órajel önmagában ma már semmit sem jelent. Az n2600 gázos: még normális driver-t sem adtak ki rá, x64-es nem is lesz már rá, továbbá a támogatása is megszűnt. A C-60-asnak ellenben jó a gpu-ja, és annak a driver-e is - ez a mindennapokban nagyon jól jön (videó, web-es flash tartalmak, stb.), még ha nem is játékra van használva.
Sajnos a kisebb gépeket kisebb akkuval szállítják, így a 4-5 órás üzemidő ami reálisan max. elvárható (filmet nézve inkább kevesebb). Itt szerintem az Acer Aspire 725, 756 a nyerő, 75 és 105k között.
Ha kell a 6+ óra, akkor Lenovo E125, E135, E130 a Ti gépetek, de az már 125k.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Baratnomnek akarok venni egy uj gepet, de nem tudom hogy atom n2600 vagy amd c-60 processzorral szerelt legyen e.
Most egy msi netbookja van, intel atom N455 processzorral ami meglehetosen lassu. Pl. inditom a firefoxot, majdnem 100%-on megy a processzor, foleg ha tobb lap is meg van nyitva.Sokan a c60-at ajanljak de nem tudom miert, mert joval alacsonyabb az orajele, emiatt en nem gondolnam gyorsabbnak az n2600-nal. Ezen kivul a c60 fogyasztasa kozel haromszorosa az n2600-nak, emiatt az akkuidot rovidebbnek gondolom mint az n2600-on. Errol olvastam is itt hogy c60-al szerelt asus 2.5 orat bir normal 3 cellas akkuval ami eleg gyenge. Ezt sem ertem, hogy miert fogyaszt tobbet a c60 amikor joval alacsonyabb az orajele. Elvileg tobbet kene, nem?
Szoval az erdekelne hogy mit ajanlanatok es foleg hogy miert.Netezesre hasznalja meg neha filmet nez, es a lenyeg az lenne, hogy gyors legyen es sokaig birja az akkuja.
-
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Ez i5-ös

-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
-
Archttila
veterán
válasz
LordVader80
üzenetére
A lenyeg az Ivi Bridge + Edge E130 paroson van

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest