Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Átalakító?
Kicsit elmentél rossz irányba, a telefonos nethez MODEM kell, ami meg mint már említették, nincs ebben a mininotiban. Mondjuk szerintem is felesleges lenne, akinek ilyen egyedi problémája van az megoldja usb-s modemmel.A másik témához: nyilván ez a méret nem arra van hogy otthon egész nap erről netezz. Akkor rádughatod szépen a nagymonitorra/billentyűzetre is, ha nincs másik géped. De 1-2-3 órákra nem hinném hogy nagyon fárasztó lenne mind képernyőméret mind billentyűzet szempontjából, ha pedig valahová mész akkor szinte bármibe belefér és igen kis kompromisszumot jelent.
Mondjuk egy belső HSDPA-val lenne nagyon ütős, de az egyelőre a drágább típusok kiváltsága, meg a külsők sem olyan nagyok végülis. -
Zalaymate
senior tag
Hát UTP csatlakozó van benne, de sima telefon dugó az nincs! Legalábbis én nem láttam a képeken!

De van wifi, bluetooth, és lan ! Szerintem több azért nem negyon kell.
Ha meg nincs wifi és feltétlenül szükséges az internet, akkor ott van a mobilod amit bluetooth-on vagy USB-n rákötsz és mehet a net!
-
p_adam
addikt
Szerintem nem, de embere válogatja. Bementünk a notebook.hu boltba hogy megnézzük a 10,6 colos Fujitsu P7230-at és Csajom szerint túl kicsi - sajnos. 12 colos notebook már tökéletes lenne neki, de azok duplaennyi árban vannak :-( Igaz Fujitsu-nak a felbontása is picit nagyobb ami nem segíti az olvashatóságot de sokkal többet nem tud a több mint négyszeres árért. Ennek ugyanannyi hely van széltében mint a legtöbb monitornak, csak görgetni kell többet. Legegyszerűbb élőben megnézni, szerintem például nem olyan kicsi és a 1024x600 felbontással 'éppen jó' lesz, de inkább nézd meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg ilyen bakit elkövetni már elég húzós lenne az MSI-től.