Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz Windsurfer #5341 üzenetére
Szerintem teljesen használható a cs3 rajta... lr2 hálózatról 1600 mhz-en egészen használható, sok képpel is...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
grais
csendes tag
szasztok. szerintetek mikorra lessz itt az u120 as wind? és milyen áron?
-
paix
tag
Sziasztok!
Látom, hogy sokan kerestek táskát windhez. A kérdésem: miben jobbak ezek a táskák, mint az a tok amit hozzá adtak? Könnyebbek, nagyobbak, jobban védenek? Vagy egyszerűen csak a dizájn miatt akarjátok lecserélni?
-
grais
csendes tag
wind tulajokhoz lenne kérdésem:
itt a 2. generációs wind:
http://msiwind.net/u91-and-u120-details/
láthatóan hsdpa modemmel lessz, 2 GB ram 160-as vinyó.
ha jól látom az előző irásokból akkor a processzort leszámítva ezek a bővitések mind elvégezhetőek az u100 esetében is? (ram, winyó, modem)Itt vannak képek:
http://prohardver.hu/teszt/msi_wind_atommal_nyero_kombinacio/a_belso.htmlsegitsetek légyszi:hol van itt a memória?
ahogy látom egy bővitési lehetőség van csak rajta? amit a wlan+bt el is foglal? -
adam182
csendes tag
plusz rejtélyes karcolások tűntek fel egységesen egy csomó usernél, akik a hozzá adott táskát használták. használható, csak érdemes előtte a hozzá adott neylonba is bebújtatni, és úgy a táskába. a neylon méretei alapján anyu vart puha szövetből egy hasonló alkalmatosságot, s ebbe könnyebb belecsúsztatni a gépet és elegánsabban is néz ki. megvan fillérekből, ajánlom mindnekinek.
www.freestylefoci.hu www.tarkaret.hu
-
Windsurfer
tag
Motorola Defy Full Stock ^.^
-
grais
csendes tag
nem tudjátok esetleg itthon 6 cellás aksival lehet e kapni, vagy hol lehet kulön ilyet venni hozzá?
még egy kérdés:
olvastam, hogy vagy az eee vagy a wind esetén a memoria bővitéshez nem lehet szétszedni mert garit veszt. Nem tudjátok melyiknél van így? mert nem találom a cikket.[ Szerkesztve ]
-
Windsurfer
tag
Nekem lenne egy kérdésem.
Ugye optikai meghajtó nuku a Wind-be, de ha az asztali PC-ből kiveszem a DVD-Rom-t és USB Rack-be teszem akkor gondnélkül feltolhatom rá az XP Prof-t? csak mert nekem eredeti van és akkor inkább az mint a HomeMotorola Defy Full Stock ^.^
-
kelzsoca
félisten
válasz Windsurfer #5363 üzenetére
Ha a gép felismeri a racket mint usb-s eszközt akkor igen!
-
icezozo
addikt
van esetleg itt valaki aki rendelt az Ebayől a 6 cellás akkumulátorból?
http://qwankido.hu/
-
Jamy
csendes tag
Nincs valami ötletetek, h hova tünhettek a SCM "ikonja"? Már újra telepítettem, többször újraindítottam az XP-t. Pedig alul kint van a kis ikonja, mégse jelennek meg a nagyok a kijelzőn.
HTC P3600 Trinity, MSI Wind White - XPSP3 / Windows 7
-
-
icezozo
addikt
válasz Windsurfer #5369 üzenetére
igazából arra gondoltam ha többen összeállunk és csoportosan rendelünk, akkor egyrészt a szállítási költség kevesebb lesz illetve lehetőség szerint kedvezményt kapunk
http://qwankido.hu/
-
kelzsoca
félisten
válasz Windsurfer #5365 üzenetére
Szerintem nagy valószínűséggel menni fog, mit lehet tudni milyen a rack?
Márka, típus stb..Vagy viszel tőlem ilyen szettet:
Ezzel minden IDE/SATA belső egységet rá tudsz kötni a gépre usb-n keresztül!
[ Szerkesztve ]
-
adam182
csendes tag
válasz Windsurfer #5362 üzenetére
azt írja, hogy 4400mAh. régen nem 5200mAhról beszéltek??
www.freestylefoci.hu www.tarkaret.hu
-
RatSon
aktív tag
válasz Windsurfer #5362 üzenetére
azért a pre-order sokat mond a dologról. mellesleg ez a gyári wind oem aksi, de ugyanez a cég gyárt is aftermarket aksikat, hadd idézzek:
We are pleased to announce the upcoming MSI Wind / Advent 4211 battery. So far, the planned specifications are a 9-cell 7800mAh battery. It should be available in either Black or White. We're expecting a target price around US$133.
ez a nem mindegy, pláne hogy októberre igérik. ha lesz én már rendelem is.
mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
Stheno
csendes tag
Megrendeltem eBay-en a hatcellás akksit. Az eredeti hármas meg jó lesz tartaléknak.
-
FeRkE
őstag
na mostmár nem csak tokom van, Windem is Electro Worldből, Synapticos úgynézem,
10 havi kamatmentes részletre -
FeRkE
őstag
köszi. autós töltőt rendelt már esetleg vki ? [pl ilyet]
más: nem tudja vki azt a linket ahol le van írva, hogy kell pendrive-ról telepíteni XP-t?
korábban láttam itt, de most nem találom[ Szerkesztve ]
-
Stheno
csendes tag
Valóban nem olcsó, de ha elmegy vele átlagos használat mellett 4 órát, az nekem elég. A háromcellás csak két órát ment, ami nagyon kevés.Nem tudom egy még erősebb akksi mennyi súlytöbbletet jelentene, és egyáltalán eredeti MSI lenne-e, nem beszélve arról, mikor lenne kapható. Ezért bevállaltam ezt, október már nincs messze, remélem küldik rendesen.
-
elkurtuk
csendes tag
válasz Windsurfer #5371 üzenetére
Sajnos a 142$-t is vámolják.
20$ felett mindent vámolnak, persze van ami átcsúszik
Én kb minden héten rendelek a világ minden tájáról dolgokat, úgyhogy van sajnos tapasztalatom. Tipp: Mondd az eladónak hogy a csomagra írjon 20$-t értéknek, és vagy ne tegyen bele számlát vagy arra is írjon 20$-t. Akkor nem szarakodnak vele. -
Windsurfer
tag
válasz elkurtuk #5383 üzenetére
Tudom. Én elég sokszor rendelek kínából műszaki cuccokat.
Tavaly a mobil telefonom 80$ v mennyi volt megvámolták, sima postával érkezett.Most az új telefonom és még 5db autós mp3 lejátszó több volt mint 400$ TnT-vel jött és nem vámolták.
A legnagyobb t*h*ság pedig, hogy a szállítási költség is vám alapot képez
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy Full Stock ^.^
-
Marc71
csendes tag
Igen, én is pont ezt akartam írni!
A napokban nekem is "eltűntek" az ikonok, vagyis az OSD kijelzések!
Minden működik, de nem jelzi ki ikonokkal.
Sem fényerőt, sem webcamot, sem semmit...
Valakinek valami ötlete?
Az scm -ikon a system tray-ban ott van, a feladatkezelő is mutatja, hogy fut az msiservice.exe és az mgssysctrl.exe is.
Én azért nem telepítettem újra...
-
Stheno
csendes tag
Nem lesz rajta vám. ÁFA lesz rajta, vám nem. Több mint 300 dolláros ebook readert rendeltem áprilisban szintén az eBay-en, jött a határozat: vám 0 Ft, ÁFA 11 vagy 12 ezer Ft. Voltak benne összeghatárok is, ha valakit érdekel megpróbálom előbányászni, valahová elsüllyesztettem. Az idő: Amerikából négy nap alatt átért, a nyomkövető szolgáltatásból láttam. Itthon még két hétig eltartott, míg hozzájutottam. Viszont később a 100 dolláros telefonomat Amerikából simán beengedték, Hongkong-ból küldött áruk is simán bejutottak.
-
kelzsoca
félisten
Nos, ha szerencséd lesz valóban itt lesz hamar, de belecsúszhat ellenőrzésbe is!
Adott napon megvan hogy X csomagot meg kell vizsgálni és különösen figyelnek a Hong-Kong és társai csomagokra
Itthon durván 2-3 heteket ülnek a csomagon a csomagkicserélőben, ha olyan kedvük van felnyitják, nézegetik, megszámolják stb..
A teljes értéket sosem szabad a csomagra íratni, mert különben csúnyán lehúznakA pontos kifejezés pedig amikor jön a határozat: VÁM és nem közösségi adó kiszabása!
Itt fizeted ki a vámot+adót is, amit aztán ha postán érkezik a csomag a postásnak kell kifizetni!Én heti rendszerességgel rendeltem régen Ebay-ről és volt olyan csomag ami 1 hét alatt is megérkezett hozzám, és volt ami nem
És küldtem is vissza pakkot, az aztán tényleg szívás (és lehúzás egyben)[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
urak,
msi wind, vagy asus eee 1000h?
elfogultság nélkül....
-
Marc71
csendes tag
válasz Alukard #5392 üzenetére
Ahogy írtam, nem. Nem is nagyon szeretném újrarakni. Minden flottul megy, csak ezek a nyavajás osd-k nem. Persze nem a világ vége. Csak kíváncsi voltam, miért lehet ez, és a fenti kollegán kívűl tapasztalta-e más.
Meg ahogy ő is írta (Jamy), ő újrarakta, de akkor sem jöttek vissza a kijelzések...
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Hát az 1000H topikjában azt fogják dícsérni, ebben meg ezt, ez szinte boritékolható
Egyébként ugyanezen szövődtem én is. Az 1000H-ban tetszik, hogy alapból nagyobb akksival jön viszont nekem nem tetszik külsőre egyáltalán. A Wind bejön optikára, de eleinte úgy voltam vele, hogy kár, hogy kisebb akksival jön és külön kell megvennem hozzá a nagyobbat. Aztán megbékéltem ezzel is (igaz plusz pénz, de a kisebb akksival vékonyabb, a két akksival meg még hosszabbra nyújtható az üzemidő) és elkezdtem nézegetni, hogy hol mennyi, mire jött az Asus N10-es hír és most úgy vagyok vele, hogy nekem nem sürgős, megvárom azt, mert nagyon szimpatikus, az ára meg majd kiderül.Feel Good Inc.
-
Marc71
csendes tag
Hát, szép meg minden ez az N10-es. De a másik topikban belinkelt képeken és leírásokon látszik pár dolog.
Ugyanúgy 10 collos kijelző, de másfél centivel hosszabb, és ugyanennyivel szélesebb méretben mint a Wind. Azért ez összes méretben már jelentős, ilyen kicsi paraméterekben! A súlya is 1.40 Kg., és ez is 3 cellás akksival van.Persze írják, hogy lesz/van nagyobb üzemidejű, meg diszkrét vga-s is.
Szvsz, ez tök ugyanaz a kaptafa mint az eddig bevált Asus 1000H és a Wind.
Árban pedig (a "gaming verzió) tuti fölötte lesz (~120K), ha meg nem akkor az 1000H/Wind lesz majd alatta.
alapkiszereltségebn (ahogy a linken van) meg kábé ugyanannyi lesz mint a többi.Szerintem ez megint csak "ízlés kérdése" lesz, lényegében ugynaz.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Egyetértek. Ízlés kérdése lesz. Maga a cucc jól néz ki (nekem tetszik), ránézésre minőségi anyagokból és végre nem azt a végig henger zsanért kapta, ami miatt többek közt nem tetszik az 1000H.
A méret dolog miatt lehet, hogy maradok a Wind mellett - nehéz ügy, de egyelőre fekete Windet is nehéz találni - legalábbis a nagykerekben ahol néztem - tehát mindenképp várakozó álláspontra kényszerültem.Feel Good Inc.
-
g@bo
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest