Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  MSI Wind

Hozzászólások

(#5601) Generali


Generali
csendes tag

Egy hete vásároltam MSI Windet. Lehet, hogy az előző ötezer hozzászólásban erről volt szó ,de nem olvastam el mindet. Nekem a wind hangszóróinak hangja nem tetszik. Sokat nem lehet várni az ilyen kis hangszóróktól de egy minimum szintet azért elvárható. A készülékem hangszórója recseg pláne nagyobb hangerőnél. A nokia ps suite telepitő intrójánál bármilyen hangerőn torzítás recsegés halható. A jelenlegi gépem IBM t42 annak a hangja sztereó hangszórókkal halgatható maximális hangerőn sem recseg. A nokia e90-es egymástól 4cm-re lévő hangszórói elviselhető minőségban szólnak. E készülékek hangja után volt csalódás a wind hangja. Bárhogy állígatom a hangszinszabályzót nemlett jobb. A kérdésem, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak az én gépem egyedi hibás vigyem szervizelni vagy a windeknek ilyen a hangja. Erősitőre kötve rendben van.
Üdv Balázs

(#5602) Marc71 válasza Generali (#5601) üzenetére


Marc71
csendes tag

Nos nekem nem recseg, de szerintem másnak sem szabadna alapon. Az tény, hogy nincs hifi :) hangja, de hát mégiscsak két körömnyi kis hangszórócska próbál hangot kelteni. Nem szól sem hangosan,sem jól, de elfogadhatóan. Zenére ez persze nem való, én is csak skype, meg a minimális rendszerhangok, meg muszályhangokra használom - ha épp nincs nálam füles. De mondom, nem recseg.

Valaki írta, hogy a pc beep-et kapcsolta ki és így megszűnt a recsegése, nemtudom segítene-e.

Szóval szerintem nem szabadna recsegnie. Hallgasd meg fejhallgatóval is, vagy más hangkeltővel, ha úgy is recseg, akkor a hangkártyával van valami. Ha úgy nem... nos akkor is lehet bármi... :)

(#5603) Garga Pitics


Garga Pitics
csendes tag

Hello!

Egy gyors kérdés kopással kapcsolatban.
A fekete színű is kopik? Nekem 2 hónapja van meg, de nem látok semmi hibát a szélein/sarkain...

(#5604) Gabor970 válasza Generali (#5601) üzenetére


Gabor970
addikt

hát kinek mennyore finnyás a füle.... számomra is abszolute hallgathatatlan, szinte még a beszédet is alig érteni. Inkább fülest kell használni.... Szeretnék egy bluetooth-os sztereó fülest, de egyenlöre nem találok :-(

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#5605) Marc71 válasza Garga Pitics (#5603) üzenetére


Marc71
csendes tag

Nekem sem kopott még semmit, szintén fekete. (kopp-kopp) Mondjuk én pedánsan mindig a nejlonzacsijába teszem, mielőtt a gyári tokba rakom. Meg úgy általában vigyázok rá. (lassan 3 hónapos a kicsike)

Viszont a tapipad eléggé kifényesedett. Másnak?

(#5606) bod101 válasza Marc71 (#5605) üzenetére


bod101
aktív tag

A tapipad nálam is fényesedik pedig még csak 2 hetes.

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#5607) Generali válasza bod101 (#5606) üzenetére


Generali
csendes tag

A tapipad nekem is fényesedik pedig csak nincs még egy hete hogy használom.
A két egérgomb miatt rászoktam a tapipad pillanatnyi érintésére a kényelmesebb használat miatt. A külső fóliát még nem vettem le. De ha esztétikusan akarom használni úgyis lefogom venni. Legalább nekem legyen szép. Én üzletkötő vagyok és több cég programjait használom. A jelenlegi gépem IBM T42-es 1,7 Ghz proci 1GB RAM stb. A kicsire minden programot feltelepítettem és tökéletesen megyen nem lassult semmit.
A t42-esen ami full igénybevételt jelentett az a NFS Most Wanted játékprogram. Levett felbontással működött rendesen. De ilyenkor a venti ment rendesen és az alján melegedés is volt. A kicsit ezzel még nem próbáltam. De ha van valakinek tapasztalata akkor írja meg.
Nem számítottam erre, hogy egy ilyen kis gép ennyi mindent tud. A jelenlegi 40 Gb-os Hdd-emhez képest a 80Gb-on tobzódhatok. A másik lényeges dolog ,hogy szinte alig veszem észre a súlyát a 2,2kg-os géphez képest. A t42-ből asztali gép lesz a dokkolóján.

(#5608) Alukard válasza Generali (#5607) üzenetére


Alukard
senior tag

A játékokkal kapcsolatban [itt] találsz némi infót...

https://blackfyre.ninja

(#5609) Zola007 válasza RatSon (#5590) üzenetére


Zola007
veterán

Jópofa kis tatyó, tetszik, hogy végre raknak már valamelyikre fület is az okos tervezők

XP vs Vista: hát ha őszinte akarok lenni, akkor eddig volt már pár gond a vistával is, mint xp-vel régebben, szok ez így lenni.
Nekem egyszerűen nem jön be a winpista, nem érzem, hogy bármit (tudom 20 perc akkuidő...) is hozzáadna az eddigi számtechvilágomhoz. Egy jól beállított és karbantartott xp az én szememben veri a vistát. Szépnek szép, de ez sohase érdekelt, illetve pár mega memória árán egész pofássá lehet varázsolni az xp-t is. Mondjuk én világ életemben elvoltam egy-két minőségi háttérképpel.
Tehát xp-t jól belőni és mindenre megfelel :R Csak halkan jegyzem meg, hogy az asztalimon múlt héten volt, hogy 3 éve megy egy SP2-es XP minden lassulás és gond/bug nélkül.
Gondja volt viselve és bár gondolkodtam a nyáron, hogy újrarakom, arra kellet rájönnöm, hogy nincs rá szükség, illetve hagyom szegénkét addig, amíg rendben meg. 3 év alatt nem volt még kék halál, illetve kb 2 havonta sikerül kiakasztanom mondjuk csoportos linkmegnyitással vagy idegen programmal, de reboot és minden megy a régiben.
Végülis csak annyit akarok kihozni, hogy nem vagyok Vista ellenes, de az én javaslatom az, hogy ha valaki egy stabil rendszert akar, akkor a Vista telepítgetés és törlés idejét fordítsa arra, hogy neten körülnéz, hogyan lehet jól belőni egy XP-t.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#5610) Zola007 válasza Tacsilaci (#5596) üzenetére


Zola007
veterán

egy előtöltő modul

Generali: nekem nem recseg a hangszór, persze normál jelszinttel kell hajtani az a kis bizbaszt, amit beleraktak. Ha zenét akarsz, akkor tényleg vegyél egy Sennheiser mx300-at 2k forintért és nem lesz többet ilyen problémád. Ha többen akartok filmet nézni rajta, akkor meg kösd ré vmi normális hangfalra.

kopás témája: nem feltétlenül kell szenvedni a zacsizással, ha úgy rakod be a gépet a tokba, hogy felül a teteje felé legyen a háló, akkor elég, ha egy akkora méretű fóliát vágsz a háló és a gép közé. Én már első héten meguntam, hogy 3 percbe telik mire leőszedem, így azóta így használom. Egy kicsit azért lógjon túl a gépen, de a felületet ez is szépen védi, az alja pedig nem karcolódik így se, csak a pakolászás kevesebb

bod101: hát nekem is fényesedik, de a zsír is tehet róla, ami a kezedről rátapad, azt érdemes néha letisztogatni. Pl cd tisztító folyadék nem nagyon bántja a máanyagot, de a zsírt meg jól oldja vagy minimum 70%-os alkohol is megteszi. Persze csak óvatosan, nem pedig beáztatni, mert még berúg :)

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#5611) Zola007 válasza Tacsilaci (#5596) üzenetére


Zola007
veterán

No itt egy link: [superfetch kikapcsolás]
vagy registryben direktbe: [link]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#5612) Tacsilaci


Tacsilaci
tag

Köszi a választ Zola007! :K

(#5613) Clueso


Clueso
csendes tag

Néhány kép, és némi infornáció a Wind U120-ról:

[link]

A nagyobb 120GB-s hard drive-on (ami már az újabb U100-asokban is elérhető) vagy a 20/40GB SSD-n kívül a beépített HSDPA modemet lehet újdonságként üdvözölni. Új CPU-ról egyelőre nincs szó.

Ne higgy el mindent, amit gondolsz!

(#5614) bod101 válasza Zola007 (#5610) üzenetére


bod101
aktív tag

Vigyázni fogok :C

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#5615) Zola007 válasza Clueso (#5613) üzenetére


Zola007
veterán

Hát a színezés az dekoratív, de második pillantásra
1, nem is tetszik annyira
2, hajaz az Aspire One-ra

Mondom én, hogy a kijelzőméretet és a procit limitálta a MS, mert vinyót azt cserélgetik benne össze vissza meg minden mást

Eléggé kocka kialakítás, mondjuk az még nem baj, mert szeretem az ilyesmit, de hogy a képen látható gépben is 3 cellás akku van, az szinte biztos.

Légáramban szerintem jobb megoldás volt a drótrácsos, de legalább it már leszoktak a "színezzük a csatlakozókat a hülyegyereknek" dologról, mintha nem lenne kib..ott egyértelmű, hogy mit hova kell dugni. Akinek még ez sem megy az ne vegyen laptopot és ne tartson barátnőt :D

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#5616) Zalaymate


Zalaymate
senior tag

Hát nekem valahogy ez az U120 nem tetszik... :(

De remélem, hogy szépen lenyomja majd az U100-as árát! :D

Januárban lehet, hogy 70-80K ért már lehet majd venni U100-ast! :DD

(Szerk.: helyesírás

[ Szerkesztve ]

(= Zala =)

(#5617) Gabor970 válasza Zola007 (#5615) üzenetére


Gabor970
addikt

....de legalább it már leszoktak a "színezzük a csatlakozókat a hülyegyereknek" dologról, mintha nem lenne kib..ott egyértelmű, hogy mit hova kell dugni. Akinek még ez sem megy az ne vegyen laptopot..."

Ne haragudj, de ez elég unszimpatikus megközelítés, a 73 éves nagymamám igenis egyszerübben eligazodik, ha pirosat a pirosba, kéket a kékbe kell dugnia.

Amúgy megértem, hogy tizen-huszon évesen azt gondolod, amit írtál.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#5618) Zola007 válasza Gabor970 (#5617) üzenetére


Zola007
veterán

23 évesen
Nem tehetek róla, ha unszimpatikus, de viszonylag helytálló. A következő sorokból pedig nem akarok sértődést, mivel nem azt mondom, hogy nem jó dolog, hanem hogy vedd figyelembe az esetenkénti negatívumait is:

Azért talán nagymamámnak nem vennék netbookot, mert már nem látja ezt a kijelzőt, legalábbis az enyém (84 éves) már szinte semmit, ami ilyen kicsi. Fülhallgatót és mikrofon csatlakozót meg alig látott még közelről, így azt sem valószínű, hogy használná, pláne a plusz VGA csatit.
Na de vegyük hipotetikusnak a dolgot és induljunk ki abból, hogy valakinek szüksége van a színkódokra.

Ebből a szemszögből nézve a laptop piac 70 % kiesik, mivel az eddig általam látott lapik kb 70 %-n maximum a vga csatinak volt vmi színe, a hangkártyához tartozó aljzatoknak nem.
A legtöbb notin ott vannak a jelek a luk mellett, pl párom Toshiba L40-n is kis süllyesztett jelek kísérik, egyedül a vga csati kék, de pl Fujinál szeretnek színezgetni is.

Nem mondom azt, hogy nincs rá bizonyos esetekben szükség, hogy színkódokkal jelöljük a csatlakozókat, de gyakorta nagyobb keveredést okoz, mint hasznot.
pl. az asztali gépemben lévő lap integrált 7.1-es vezérlőjének a csatinkénti színezésének semmi köze a vele járatott Creative 5800-as 5.1 szettéhez. Ehhez már kézikönyv kellett anno nekem is, mert a feketébe megy a sárga és a magentába a fekete, stb.
Ha szín szerint dugtam volna be, akkorm még most se hallanék hangokat belőle.

Illetve meglehetősen le tudja rombolni a szép, homogén, netalántán elegáns design-t is ba egy fehér notiba ilyen szépen beleszíneznek. De a fő célközönség nem azok, akik színkódok alapján tudnak csak eligazodni
A fülhallgatók és mikrofonok nagy részének nem színkódolt a csatlakozója, tehát ezek is kiesnek vásárláskor. Mondjuk azt azért megelőlegezem, hogy legalább a két összedugandó eszköz közül az egyikről mindenki tudja, hogy micsoda. Jelen esetben ez a kézben fogott mikrofon vagy fejhallgató vagy az ezektől jól elkülöníthető monitor.
Mondjuk ennek az alakja is elég jellemző és máshova meg úgysem lehet bedugni.

kb 12 éves koromtól (igen, így vas) úgy vásárolom otthonra az elektronikai cuccokat, hogy figyelembe veszem tesóm lámaságát és 60 év körüli szüleim, valamint 84 éves nagymamán technikai analfabétaságát. Ennek megfelelően vettünk nagy számjegyeket kiíró telefonokat, egyszerű felépítésű távirányítót, könnyen kezelhető mikrót, gázsütőt stb-t, mert nem az volt a fonto, hogy nekem tetszik, hanem az 5 főből 4-en tudják kezelni ezeket.
Gondolom a nickedből, hogy a te szüleid se lehetnek sokkal idősebbek, mint az enyémek

Másrészt viszont kicsit tegyük félre az előítéleteket plíz, mivel nem ismersz és a mai világban nem igazán van létjogosultsága annak, hogy az életkor tekintetében bármit is kijelentsünk. Főleg úgy, hogy abszolút nem, esetlegesen a fórumos írásai alapján ismerjük a másikat, mely nem feltétlenül tükrözi híven az adott személyiséget.
Sokan meglett és értékes, képzett emberként eléggé el tudják magukat engdeni egy ilyen nyilvános helyen, mivel nem kell formalitásokhoz ragaszkodniuk, illetve bizonyos fokig az anonimitás mögé is bújhatnak vagy csak szórakozottabban/felszabadultabban írhatnak.

De tegyük félre ezeket a dolgokat és próbáljuk meg objektíven olvasni a másik hozzászólását. Mindemellett megígérem hogy előreláttóbban és körültekintőbben fogalmazok a jövőben, mintegy figyelembe véve egy adott téma kapcsán a kisebb hányad szempontjait is.
Remélem ez így rendben lesz mindenki számára.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#5619) Marc71 válasza Zola007 (#5618) üzenetére


Marc71
csendes tag

"leszoktak a "színezzük a csatlakozókat a hülyegyereknek" dologról, mintha nem lenne kib..ott egyértelmű, hogy mit hova kell dugni. Akinek még ez sem megy az ne vegyen laptopot és ne tartson barátnőt"

Maradjunk annyiban, ez akkor is unszimpatikus szöveg, bárhogy is magyarázod... :)

Nem hiszem, hogy a csatlakozók halvány színezése bármilyen formában is jelentősen befolyásolná egy laptop dizájnját. Ha ez téged zavar, az téged minősít.

És bizony nekem is jópár idősebb ismerősöm van, aki kimondottan örül a színeknek, a headsetek többsége ugyanis szintén színezve van. Többek között édesanyám, és a lelkes nyugdíjas korú skype-partnerei. Nekik így egyszerűbb.Pirosat a pirosba, zöldet a zöldbe, és lehet is dumcsizni. Normális embert pedig nem hiszem hogy zavarna.

Na de ebből ne legyen flame, peace.

(#5620) maláj


maláj
őstag

Az U120-as ha fekete lenne végig és a hőfok,stb. jellemzői is olyan jól teljesítenének mint az U100-asnál akkor talán karácsonyra az U120-ast kérném magamtól :D
Ha nem lesz olyan jó mint a kistestvére viszont lenyomja az árát szépen akkor U100 lesz ...
a fekete dugaszok nekem is jobban tetszenek :)

(#5622) _seth_ válasza Kalandor (#5621) üzenetére


_seth_
veterán

Wind a gyári wlan driverrel wlanra szinte használhatatlan ellenben msi oldalán van fent friss wlan driver amivel atomstabil lesz a wlan is. Ez csak driver gond...
Akku, gari.. ez tény ezen nem lehet szépíteni ellenben nekem pl a bill nagyon fontos és az a windben sokkal jobb. Habár csoporttársam 900/901-es eee pcjén is tudok gépelni pedig az igazán miniatűr gombokat kapott az 1000H már egészen jó.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#5623) drbodor


drbodor
csendes tag

Hahó mindenkinek!

Segítségre lenne szükségem. A mikrofon hangerőszabályozójával van némi problémám.
Többen jelezték hogy a messengeren alig hallják amit mondok. Ezután gyakorlatilag mindent kipróbáltam a drv le-fel -től a hangerő szabályozó csúszkáig és itt akadtam el.
A mikrofoné önálló életet él. Két módban üzemel:
1. halk és ha megőróbálom feltolni akkor magától visszacsúszik
2. hangos ...a többi ua.
Próbáltem már a hangkártya tesztelővel a hiba ugyanaz csak itt valami gerjedés is társult.
Mindkettő mód zavaró, tudtok esetleg valami megoldást javasolni. Korábbi drv vagy újabb?
Jelenleg: 5.10.0.5618 van a gépen
És ehhez kapcsolódva miért jelenik meg a hangerő/lejátszásban/output-ban a microfon?
A realtek kezelőfelülete nem engedi a az input semilyen szabályozását.

Na jól megkevertem :)
Aki érti kérem segítsen
Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#5625) MR_Joe válasza Zsóofi (#5050) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

. sorry
el*

[ Szerkesztve ]

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#5626) Zola007 válasza Marc71 (#5619) üzenetére


Zola007
veterán

Maradjunk annyiban, hogy nem érdekel és nem magyarázom tovább. :)
Az, hogy zavar egy kicsit (nyugi, nem fogok beleőrülni) a tény, hogy egy elegánsnak is mondható, homogén fekete laptopon vannak színes csatlakozók nem minősít engem semmilyen formában. És ennek ellenére normálisnak is tartom magam.
No béke, szeretet :)

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#5627) Zola007 válasza Kalandor (#5621) üzenetére


Zola007
veterán

seth kollega írása mérvadó, nézd meg a [msimobile.com-on]

Hát az akkuval nincs mit kezdeni, de hosszú távra tervezel és most nincs feltétlenül (!) szükséged a napi 5 óra hálózattól független üzemidőre, akkor érdemesebb megvárni míg bejön a 6 cellás, esetleg elkezd haladozni a gyári 3 cellás.
Gari miatt ne fájjon a fejed, az eddigi tapasztalatokból kiindulva jobban jársz a wind+1 év garral, mint az 1000H +2 év kombinációval ezen a téren.

De be tudod szerezni a 120-ast némi utánajárással Mo-n is 2 év garral, ebben az esetben viszont ügyelj arra, hogy a számlán is fixen fel legyen tüntetve, illetve külön garilevél sem árt róla. No míg ezek közül valamelyik a kezedben nincs, addig még bizalmat egy forintot se fizess ki belőle. Persze ha mindenféleképpen 2 év garral kívánod.

kalandor: november közepén már talán kapható. Az is akkor dől el, hogy egyáltalán küldenek-e Mo-ra belőle. Sajnos simán megtehetik, hogy nem, mivel még mindig sokan választják a 3 cellást az asus helyett, így ebből lazán megélnek. Na majd ha nagyot esik a bevétel, akkor gondolom bevezetik, mint "újdonságot". Legalábbis így 2008 táján már mindent kinézek a gyártókból és kedves managementjükből.

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#5628) Zalaymate


Zalaymate
senior tag

Hali!

Szerencsére úgy alakult a dolog, hogy előbb jutok zsozsóhoz, így már novemberben tudnék venni egy Windet.

Viszont én kifejezetten csak a 6 cellás akksival vagyok hajlandó megvenni...

Én az U120 nekem nem nyújtana olyan újdonságot, amit kihasználnék, így simán jó lenne az U100-as 120GB-os Winyóval.

Nem sürgős végülis a vétel, mert második gépnek lesz és eddig is megvoltam nélküle, de azért mégis az a kérdésem, hogy vajon január végére mennyire menne le az U100-as ára?

Mert szerintem 80K alá tuti nem fog menni, még ha mellette kijön az U120-as is.

Ebben igazam van? Mert már most is lehet 90K környékén látni, talán november közepére lesz 80-85K környékén. Még 90K-ért is megvenném 6 cellás aksival.

Erre mennyi esélyem lehet? :F :U

(= Zala =)

(#5629) rakal válasza Zalaymate (#5628) üzenetére


rakal
senior tag

A mostani hitelpiaci válságban minden lehetséges,főleg ha kellő ideig vársz.
Sajnos egy dolog viszont kiegyenlíti a dolgot: a forint folyamatos értékvesztése a kemény valutákhoz képest.
Szóval várhatsz a 6 cellás magyar Windre,ha 130 KHUF lesz az ára,szívás,minden szinten..

(#5630) Marc71


Marc71
csendes tag

W-LAN téma.

Már azon kezdek gondolkodni az én windem "hibás" lehet... :) Gyári driver van fenn hozzá sem nyúltam még, de eddig (kopp-kopp) soha semmi bajom nem volt vele. Pedig rengeteg helyen használom (szállodák, cégek, kávézók). Eddig mndig atomstabil volt és azonnal talált hálózatot mindenhol. Na mindegy, nem bajként mondom... :)

A várakozásokról.
Én továbbra is azt mondom, akinek nem kell annyira a gép, az ne vegyen. Annak semmi értelmét nem látom, hogy 5-10 ezer forintokon múljon a vásárlás, - ha valóban szüksége van a Zembernek a windre/asusra (ízlés szerint).
Én 97 ezerért vettem 3 hónapja. Gratulálok annak, aki 3 hónapja várja hogy lemenjen mondjuk 87-90 ezerre és most lelkesen - spórolása büszke tudatában - megveszi, és aztmondja jobban járt nálam. Nevetséges 5 mozijegyért, vagy 3 mekizés áráért - ennyivel fizettem érte többet.

3 hónapja is kellett, most is kell nekem. Viszont használom, és pénzt hoz, illetve könnyebséget az életemben - három hónapja. Ha ma 80 ezer lenne, akkor sem bánnám, hogy megvettem - mert valóban kell/kellet - és használom, élvezem.

Persze, lehet valakinek ennyi pénz is számít... - de akkor annak szerintem el kell gondolkodnia, valóban szüksége van egy - ha így számolunk - drága micsodára.

Szóval - már megbocsássatok - de rém unalmas ez a "90-ért, vagy 85-ért már megéri,jajjmikormegyleazára,nainkábbvárokjanuárig,mertakkor csak81523forintlesz,stb".

Nem beszélve, hogy jövőre meg majd jönnek más gépek - azt akkor azokra lehet majd várni.
És esetleg beszámolva a kollega által említett forint esést, satöbbiket.

uff

[ Szerkesztve ]

(#5632) Zalaymate válasza Marc71 (#5630) üzenetére


Zalaymate
senior tag

Hali!

Én értem a hozzáállásodat, csak egy a bökkenő!

Én azért akarok várni, mert mindenképpen a 6 cellás Wind-re van szükségem! És mivel még nem kapható, ezért kénytelen vagyok várni.

Ami pedig az árat illeti, én is pont olyan vagyok, aki inkább megveszi 5-10 esetleg 15K-val drágábban, ha tudom, hogy erre szükségem van és amíg lemenne az ára addig én már rég használom! Viszont attól félek sajnos, hogy a 6 cellával igencsak megdobott áron jön majd ki, (pl.120K környékén) és ez nekem azért már sok a Wind-ért.

Szóval nekem az a fontos, hogy a 6 cellás aksival árult Wind ne legyen 100K fölött, és akkor már rohanok is a boltba megvenni!

(= Zala =)

(#5633) Marc71 válasza Zalaymate (#5632) üzenetére


Marc71
csendes tag

Hali. Én is értelek. :)

De szerintem akkor még várhatsz jópár hónapig. És van-e értelme? De akkor is fenntartom a fentieket. (ráadásul 3-4 hónapja pont te nyitottad a topikot... összesen így már lassan fél éve várhatsz...)

Akinek valóban kell egy netbook, annak megvan a választási lehetősége.

Válaszod alapján neked nincs ténylegesen szükséged netbookra!

A Wind és az Asus 1000H ugyanis véleményem szerint pont ezeknek (akiknek valóban kell) nyújt alternatívákat.
Ha valóban szüksége van valakinek egy ilyen gépre:

- ott a Wind, 3 cellával, 2 óra üzemidővel
- ott az 1000H, 5 óra üzemmel

Szerintem nincs nagy különbség a két masina között - ezt leszámítva. Ha meg egy eszköz kell, és használnom kell, és szükségem van rá... nos akkor a célra bármelyik megfelel. Az akkuidő meg dönt.

Nekem a wind jobban bejön/bejött - de ehhez az is kellett, hogy nálam annyira nem lényeges az akkuidő.
Ha ez számított volna elsődlegesen, akkor most 1000H-m lenne. Egykutyának látom a két gépet - és most tekintsünk el az ízlés/tetszésbeli különbségektől, ez nem az a kategória.

Ahogy fenntebb írtam korábbi hsz-emben... Ha tényleg szükség van egy netbookra, nem kell várni. Ha nem annyira számít az akkuidő, akkor lehet ízlés szerint választani, ha meg igen, akkor marad az 1000H.

Megkérdezhetem, ha valóban szükséged van netbookra, miért nem jön be az 1000H? Ugyanaz mint a wind (ízlés nem számít), csak nagyobb akku.

[ Szerkesztve ]

(#5634) Pompi válasza Marc71 (#5633) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Többször is leírtad ebben a hozzászólásban, de miért ne számíthatna az izlés a választásban?

Feel Good Inc.

(#5635) Zalaymate válasza Marc71 (#5633) üzenetére


Zalaymate
senior tag

Hát a probléma itt éppen az ízlés!

Nekem az 1000H nem tetszik, míg a Wind-et tökéletesnek látom!

Ez a fő probléma! :(((

Amúgy a szükségességet figyelembe véve tulajdonképpen meglennék nélküle is, csak a suliban szeretnék bele jegyzetelni, illetve sokat utazom és így filmeket néznék rajta, vagy netezgetnék. Szóval az akkuidő nagyon fontos szempont, de amíg nincs olyan gép, ami teljesen megfelel nekem üzemidő és kinézet tekintetében és addig gond nélkül tudok várni, legfeljebb továbbra is füzetbe jegyzetelek majd...!

Csak azért már szívesen venném, ha vehetnék egy ilyen mütyürt... rajongok minden technikai dologért..

(= Zala =)

(#5636) Marc71 válasza Zalaymate (#5635) üzenetére


Marc71
csendes tag

Hát, akkor jó volt a meglátásom :)

Nincs szükséged egyáltalán egy ilyen gépre. Viszont szeretnél vele játszani. "Kütyü-rajongás" - ahogy írtad. Nem kötekedésképpen, de hogy is van ez?
Abszolút meglennél nélküle, nincs rá szükséged - de egy százasért vennél.
Százhúszért már nem.

Százezret simán "kidobsz" egy szükségtelen eszközre (számodra), viszont 20 ezret már sokallsz, vagy 90 ezret soknak tartasz egy 3 cellásért.
Mindezt 3 hónapja agyalva.

Százezer ide? Húszezer oda? X hónap amoda? Ennyire gazdagok vagyunk? Vagy mégsem? Spórolni akarunk? Min is?

Ki érti ezt...? :)

Pompi

Az ízlés.

Az ízlés - bizonyos, ám azért elég tág határok között - nem számít, ha valamire szükséged van. Kell, és kész. Ha paraméterek megfelelnek, az eszköz kell, megszerzed - hisz szükséged van rá. Akkor is, ha az ízlésednek nem annyira megfelelő. Mert kell.

Ha nem annyira kell, vagy egyáltalán nem kell - mint itt sokaknak, csak a kütyümizéria hajt - nos akkor lehet "ízlésezni", hisz megengedheted, hogy várj egy számodra tetszőbbre.

Ezért nem számít egy valóban gépet használni akarónak az ízlés. Persze, ahogy írtam, határokon belül. És a Wind/1000H azért bármennyire is különböző, ezen határokon belül van. Egyik sem elviselhetetlen.

Az ízlés akkor számít, ha baromi sok pénzed van és bármit megvehetsz... - vagy baromira nem kell a cucc, és ráérsz várakozni az "ízlésesre".

Jelzem, a "igazából annyira nem kell a cucc" -típus az örök várakozó, az örök számolgató, a minden újdonságnál azonnal "várakozó és számolgató" pozíciót felvevő emberke. Nekik sosem lesz megfelelő eszközük. Mert vagy nem is kell a cuccos - és erre rájönnek idővel - vagy mert nem tudják megfizetni az ízlésük.

uff/off

[ Szerkesztve ]

(#5638) Cyrin válasza Marc71 (#5636) üzenetére


Cyrin
addikt

Teljesen egyetértek az izlés résszel, meg az előző hozzászólásoddal is. Én is ugyanezeket írtam korábban.

(#5639) Zalaymate válasza Marc71 (#5636) üzenetére


Zalaymate
senior tag

Hát szerintem meg hülyeség amit írsz! :(((

Például gondolom van mobilod. Amikor megvetted akkor mi volt a szempontod? (mid van amúgy? Nokia vagy SonyEricson? ) Hogy Tudj SMS-t írni, telefonálni, esetleg fényképezni és, hogy bírja az akksi eleget? Az hogy hogyan néz ki, az nem számított semmit? :U

A helyzet az, hogy a fogalom amiről beszélünk az az igényesség! Persze ennek van rossz jelentése is, ha valaki túlzásba viszi, és hiába alig tudja összekaparni a lóvét rá, ő akkor is az Oakley szemüveget veszi meg. Ez baromság persze. De van egy jó oldala is, ami szerintem nagyon is fontos! Például nekem messze nincs sok lóvém. Kapok ösztöndíjat és szoctámot. Ebből spórolom össze amit kell. Van egy asztali gépem, ami játékokra is tökéletesen alkalmas, de sajnos mivel nagyon csúnyán írok kézzel és lassabban is, mint billentyűzettel, így megkönnyítené az életemet egy kis jegyzetelős, sok időt bíró (akksival) kis gép. Valóban vehetnék 1000H-t, de nekem az nem tetszik. Külsőre természetesen, hiszen belsőre egyformák! De mivel nekem nem létszükséglet, ezért megtehetem, hogy várjak egy Windre aminek már az akksija is elég nagy. Mert akárhogy is nézzük, de ezek a gépek luxuscikkek! Mégpedig jobban mint az olcsó notik, mert hát ezen dolgozni azért nehezebb és tulajdonképpen mindenki azért veszi őket meg, hogy könnyebb, kényelmesebb legyen az élete, nem pedig azért, mert erre szorulnak és csak ezzel képesek dolgozni!

Tehát amikor engem bírálsz, hogy valójában erre nincs is szükséged, akkor teljes mértékben igazad van, de ha jobban megnézed, akkor kiderül, hogy az ilyen kis gépekre valójában senkinek sincsen ténylegesen szüksége! Ez luxus! :K Azért vesszük meg, mert így kényelmesebb az élet! ;)

Szóval ebbe kár volt belemenni......

[B]Na mindegy. Egy kis ON téma is:

Hol lehet most a legolcsóbban Windet kapni? Tudja valaki?[/B]

[ Szerkesztve ]

(= Zala =)

(#5640) Marc71 válasza Zalaymate (#5639) üzenetére


Marc71
csendes tag

Figyeled, hogy minden szavaddal nekem adsz igazat? :)
Köszönöm, látod, te is látod. :)

Az, hogy kinek mire van szüksége - nos, az neked miért számít? Miből gondolod, hogy más mit gondol?

Neked nincs szükséged netbookra.Ezt nem gondolom, ezt te mondtad többször is. Kissé luxus lenne megvenned, pusztán jegyzetelés céljára, és hogy "kényelmesebbé tegyed a dolgaid" - amik nem létfontosságúak.
Csak gratulálni tudok egy 100 ezer forintos jegyzetfüzethez.

Tudod, ahogy te is bevallottad, ha valóban kellene egy ilyen gép - megvennéd.

De legalább most így figyelhetsz az ízlésedre :).

Szokták mondani, az ember legyen bármennyire is "nem gazdag", legalább ízlése legyen... :) Ez szép is, de ezt nem lehet megenni...

Ja, ha mondjuk ferrariról, és porscheről van szó, akkor bizony én is ízlés alapján választanék. Mindkettő tök felesleges nekem - és meg sem tudom venni. De tudom, melyik tetszene :)

(#5641) Marc71


Marc71
csendes tag

Ja, és még valami, ha már moralizálunk.

Ezek szerint, ha mondjuk én a számomra tetszőbb wind helyett az 1000H-t vettem volna, igénytelen lennék. Pedig csak az akkuidő miatt tettem volna - a cél, a feladat megoldható ugyanúgy azzal is.

Az igényesség a gazdagok sportja. Átlagembernek az igényesség akkor jöhet szóba, ha két azonos paraméterű, de mondjuk különböző stílusú cucc közül választhat, mert nagyjából ugyanannyit kell érte fizetni. Ugyanígy az ízlés is.
De ilyen nincs - jól tudják ezt a gyártók is, nem nagyon csinálnak két ugyanolyan terméket.

Nagyfokú "butaság" luxusterméknek beállítanod a netbookokat. Luxus mindig az, amit nem engedhetsz meg magadnak. Egy ferrari nem luxustermék - a célközönségének. Gazdagéknál alapfelszerelés. Nekem, neked sajna luxus. Mert nincs rá szükségem, mert van más ami számomra ugyanazt tudja.

Szerinted luxus a netbook. Persze, mert neked nem is kell igazán. Én (1) megengedhetem magamnak, (2) szükségem volt/van rá - nekem alapfelszerelés.

Pontosan a luxus, igényesség, ízlés témája miatt él meg egy apple, egy ferrari, stb. Persze nincs is ezel semmi baj, így működik a világ - a hozzád hasonló kütyümániás (nem sértés, peace!) jószándékú emberkék teszik azzá.

A célszerűség, praktikum, gazdaságosság azok feltételrendszere, akiknek valóban szüksége van egy dologra.
Minden más - az igényesség és ízlés - ahogy korábban is írtam, azok sportja akik csak tervezgetnek, de mindig várnak (a pénz miatt, mert nekik nincs annyi) - illetve azoké, akiknek ez nem számít a pénzük miatt - mert rengeteg van nekik.

Te melyik vagy?

[ Szerkesztve ]

(#5643) Zalaymate válasza Marc71 (#5641) üzenetére


Zalaymate
senior tag

Sajnos úgy érzem nem értettél meg engem és amit mondani akartam, de mindegy.

Lépjünk ezen túl és mindenki vegyen azt és azért amiért ő gondolja!

(= Zala =)

(#5644) Generali


Generali
csendes tag

Az Msi windhez kapott recovery Hun lemezt illetve a rendszer visszaállítást,hogy kell csinálni. A lemezen setupot nem találok. A gépen lévő program tud készíteni recovery lemezt. De,hogy a recoveryről visszaállítást ,hogy végezzük azt nem tudom. A biosban nem láttam visszaállító menüt vagy nem ismertem fel. A gépem nagyon belassult. A hibernálást kb 20másodperc után indította mikor előtte a kikapcs gomb megnyomására indult. A 200Mb-os excel táblát szintén nagyon lassan nyitott. Úgy,hogy az xp-es renszervisszaállitóval visszaállítottam egy korábbi időpontra. A telepitett proramjaimat újra tettem. Már minden fent volt és újra lelassult a rendszer. Az utolsó progi a Nokia Pc suite volt. Mikor ezt töröltem akkor megjavult a gyosaság. A nokiát a másik particióra telepitettem ,igy nem lassíttota be a gépet. Nem tudom ennek mi a magyarázata.
Viszont a rendszervisszaállító nemtöröl semmit így szemét ottmaradt az install partición ami vagy 6GB-t elvesz. Ezért gondolom, hogy lemezről kellene az eredeti állapotot viszzaállítani.Másik laptopomon is fut Nokia Pc Suite de ott ilyet nem tapasztaltam.

(#5645) Alukard válasza Generali (#5644) üzenetére


Alukard
senior tag

Spyware? TEMP könytár ürítése? ne adj isten vírusok? registry állapota?

Ha windows csak úgy belassul az általában elsősorban a felhasználó sara...

https://blackfyre.ninja

(#5646) _seth_ válasza Kalandor (#5642) üzenetére


_seth_
veterán

Hát nah...

Évek óta mondom fórumokon: mindenki azt vesz amit akar!

Nekem az 1000H-val sem volt különösebb bajom, sőt úgy indultam, hogy azt veszek de elfogyott mindenhol ellenben volt wind amiről azért tettem le mert azt hittem nincs belőle... így lett egy szép fekete wind ami nekem jobban tetszik... ár/érték arány egy ilyen kis gépnél? Kinézet? Hát már hogy a fenébe ne lenne fontos? Ha nem tetszik akkor nem tetszik nem veszem meg lehet benne akármi ez ilyen... persze ha az ami benne van sem felel meg akkor sem veszem meg...

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#5647) Cyrin válasza _seth_ (#5646) üzenetére


Cyrin
addikt

én pont fordítva voltam, wind nem volt, csak 1000H, és mivel kellett, az lett, de nem bántam meg.

(#5648) _seth_ válasza Cyrin (#5647) üzenetére


_seth_
veterán

Megbánni szerintem én sem bántam volna meg az 1000H-t sem de ez jobban tetszik :) Igazából van asztali gépem, van 15,4-es notim, van egy alapból jó telóm (n95 8gb) ami így is sok olyat tud pl wifi ami szinte kivált egy kisgépet és akkor már van a wind is :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#5649) Zola007


Zola007
veterán

Na ide is berakom az új tulajok kedvéért [link] [link]
3 módszer arra, hogyan csináljunk bootolható pendriveot, ha még valakit érdekel.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#5650) Zola007 válasza Zalaymate (#5628) üzenetére


Zola007
veterán

Helló
na ez örömteli dolog, ha esetleg hamarabb üdvözölhetünk a tulajok közt :K
Ha őszinte akarok lenni akkor én nem mernék várni mindezek után. Mint előttem is írták, a forint ugrál össze-vissza, 6 cellásról más országokban semmi hír.
Mikor az U100 bejött az USAban, akkor legalább 3 hétre rá már itthon is tudtak szerezni, 6 cellás kint már piacon van 1,5 hónapja, itthon még beszélni sem mernek róla a nagykerek.
Az én megérzésem szerint nem küldenek már Magyarhonba 6 cellás U100-t, inkább majd bevezetik a nagy akkut a 120-al együtt
De ne legyen igazam. Az U120-al kapcsolatban viszont kicsit szvsz az árat is magában rejti, lehet hogy viccesen hangzik, de az U100 is 100k körül debütált, nehogy a 120 pedig 120k körül tegye. Mondjuk ha ennyire nem is, de az U100 kezdő ára fölé tippelem, olyan 105k táján.

U100 80-as vinyóval novemberben már vehető szerintem 80-82 körül, akkor jobban jársz vele, ha rendelsz hozzá 16-18ért pk-val egy 6 cellás akkut és van 100 alatt 6-7 óra üzemidőd. Más variációt egyelőre nem látok életképesnek.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  MSI Wind
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.