Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
A Core 2 Quad Q9450-em Asus Silent Kinght II hűtővel(maxon járatva) sehogy sem megy 3.2Ghz-nél feljebbi. A porci még 1,37v-nál is meghal 3.4 Ghz-en amikor a vista betöltődne.A ramokat teljesen visszatettem, azok kilőve.Tudom, hogy az MSI nagyon antituning lap de ennyire? Ha valakinek van ilyen lapja meg procia és tudan valami tanácsot adni azt megköszönném.
Nekem idáig csak AMD-s proci és nforce-os alaplapjaim voltak, ez meg most tűz és víz.Teszek fel egy képet, nagyjából azok a beállítások szerepelnek a hozzáadott programban ami a biosban is.Hátha valaki tud valami korszakalkotót mondani a beállításokkal kapcsolatban.
[MSI P45 NEO2-FR]
Igazádniból nekem a feszültség beállításokkal lesz a baj, csak az gond, hogy nem tudom minek mennyi kéne.Az 1600fsb-t nem igazán tudom áttőrni,
[Beállítás Tipp]Itt találtam beállításokat, de nem tudom mennyire hajtották túl, 500 FSB-t simán ment .
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest