- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tálusz
tag
Helló!
Szeretnék megosztani veletek 1-2 tapasztalatot. Nem tudom hogy ez mindegyik msi alaplapra vonatkozik-e. Nekem 1 msi p45 neo3-fr deszkám van. Egy q8200-t hajtok vele és azt vettem észre, hogy a régebbi biosokkal sokkal jobban megy a tuning. 1.1-s BIOS-al pl. az 500fsb-t is bírta, de ahogy frissítettem egyre rosszabb lett, így visszaraktam a régit. Az 1.7-l 400fsb fölött meghalt a rendszert. A másik, hogy a CPU és MCH fesznek azonosnak kell lennie, ha eltér nálam borult a rendszer. Az biztos hogy sok időt elvesz míg belövi az ember, de próbálkozni kell. Én most 475fsb-el használom, CPU&MCH 1.28v, FSB 1.32volton a memória pedig 1.9-en. Így prime stabilra be tudtam lőni a rendszert. Nagyjából ennyi, remélem tudtam valamennyit segíteni.
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple asztali gépek
- Windows 10
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest