- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Tudom, hogy nem 100%-ban idevago de az android topic sajnos kimerul a hogyan rootoljunk farigcsaljunk kijelzot meg mivel jatszunk temakorben.
Ki milyen activesync klienst hasznal a mobiljan?
Nekem moxier van, egy idegesito hibatol eltekintve megvagyok vele elegedve ( nem lehet a maileknel beallitani, hogy mindet szedje le ( max 1 honapra visszamenoleg )
Mukodik a Task a calendar illetve a mail sync is rendesen.
Par appot kiprobaltam de soknak volt problemaja (pl valamelyik csak lefele syncelt amit mobilon hoztam letre bejegyzest annak a statusa nem kerult vissza a szerverre mondjuk egy Task elvegzesekor)Szivesen varnek tapasztalatokat mert gondolom akik ebben a topicban vannak azok hasznaljak is az exchange szolgaltatasait
Udv: Snoopy
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest