Hirdetés

Aktív témák

• atosz

őstag

válasz Router #2182 üzenetére

Jartam ma Aquaban, es meg volt 1-2 doboz. :C

Ma csinalt egy furcsasagot a lejatszo. Sztem megserulhetett egy file feltoltes kozben. hallgattam egy szamot, es az 1/3-nal kb atvaltott egy tok mas szamra, ami egy mas konyvtarban van, de csak ugy bele a kozepebe. Nem ertettem, de meg az eredeti szamcimet irta. Ujra es ujra lejatszattam vele azt a filet, de mindig atvaltott arra a szamra, utana ment rendesen. Sztem ott lehetett vmi gaz, hogy tegnap tul csordultig toltottem, mar egy txt file sem fert volna ott el. :D

Illetve nezegettem kicsit, hova lehetne vmi csuklo/naykpantot rogziteni a lejatszora. A fules duguja feletti sarkon sztem van ott hely neki. Van egy kis melyedes, ahova beferne egy kicsi stift, mint az oraknal, csk kerdes lehet e szervalni ilyet bele. Ha van vkinek vmi jo makros digitgepe, az csinalhatna errol a reszrol par jo fotot - felteve ha ilyen lejatszoja van (Inno 330-as).

Jahh es meg valami. Van egy albumom, ahol nemely szamnal olyan mintha ''ugrana'', kis szunet. Mondjuk ez mindig ugyanott van, szal' vszeg hibasan tomoritettem be. :(

Aktív témák