Hirdetés

Aktív témák

• cath555

csendes tag

válasz Pisti79 #1845 üzenetére

Erre jártam. (Ritkán, de megesik)

Szóval: az első minden előzmény nélkül, egy hetes korában egyszer csak - ugyan akkor még mindent lejátszott - törölte a file-ok neveit, minden tracknek csak az első betűjét írta ki, utána meg scrollozott a nagy semmi. (Fizikailag is sérültek a file-ok, TotalCMD alatt átneveződtek tudod olyan régi win3.2-es 8 karakteresekre, hullámvonallal a végükön) --> Többször megakadt, lefagyott, mindig olyan track közepén, ami így ''megsérült'', és ilyenkor csak elem ki/be segített, ami ennél a típusnál elégé problémás: már jóval az előtt, hogy megvettem, egy német nyelvű fórumon olvastam, hogy menniyre gyenge konstrukció a kütyü elemtartó fedele, és valóban, célszerű minél kevesebbet igénybevenni, mert sutty, letörik. Úgyhogy az elem ki/be-resetelés eleve kényes művelet, minden ilyennel közelebb jutsz a vékonyka kis elemfedő letöréséhez. Szóavl elem ki/be, újra megy. Aztán egyszer csak úgy kapcsolt ki, mintha az akku lemerült volna, de elemcsere hiába, többet nem kapcsolt be. A másik (gariba' csere): abszolút minden előzmény nélkül fültépő csikorgás, mint amikor wincsi hal meg és épp Winamppal vagy tanúja a haldoklásnak, vagy mint amikor balta éle csikordul a vascsövön, bele a füledbe. Kikapcs, többet be nem kapcs. Most pedig a harmadik: se csikordulás, se semmi, egyik reggel többet be nem kapcs. Két napig szívózik Katika, mit tegyen, mert új Traxdata (5000) nincs sehol, régit meg cserélni újra nem akar, mikor rájön, mert okos lány ám, hogy recovery módban, kábellel, recovery software segítségével elindul. Minden reggel munkába menet, majd munkából hazaindulván kütyü kábelre rádug, beindít, USB eszköz leválaszt, kütyü újraindul, megy, amíg tart benne az elem. Ha véletlenül kikapcsol, újra csak kábellel (értsd gépközelben) indul el. Úgyhogy Katika, ha mondjuk reggel bekapcsolja, majd elbatyog valahova, és találkozik valakivel egy órára, aztán megy tovább, akkor találka alatt hangerő lehúz, de ki véletlenül sem kapcsolja kütyü, mert akkor be nem kapcsolódik a kicsike újra. Katika nagyon unni játék, de kivár jövő hét EZ5000 csere, így kábel minden nap 2x. Mígnem tegnapelőtt kütyü megijedvén visszacserélési fenyegetésektől valami csoda folytán beindul kábel nélkül is. Igen ám, de eltűnt belőle a rádió! Most kütyü megy, nem kell madzag, de nincs rádió. Egyszerűen eltűnt az a menüpont. Hát ennyi. Ha nem velem történik meg, nem hiszem el. (Velem, aki minden műszaki kütyüre nagyon vigyáz, épp csak nem polírozom ket naponta...)
    Szerintem a széria, amibe nyúltam, eshetett, vagy rázkódhatott, vagy tudomisén. Egyébként a Boráros térhez közel vettem, az A20 Computerben.

[Szerkesztve]

Aktív témák