Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
akyyy
senior tag
szóltam, írtam, de inkább én kapok "szidást", hogy miért nem írtam már át a nevet?....

-
akyyy
senior tag
help. van egy pár céges email fiók, mindenki más-más programot használ rá. valaki outlook, valaki thunderbird. én utobbit használom. most vettem át egy volt dolgozotól a helyét, és az a gond, hog én hiába írom át a nevemet benne, meg az aláírást, ha akinek küldök, annak a cimjegyzékében a régi név szerepel.
nem lehet valamit elküldeni, hogy automata figyelmeztesse a cimzettet, hogy frissítse a cimzettlistáját mert megváltozott a név?
(gondolok itt erre hogy: Kovács József <info@melo.hu> és magamnak átírom Saját Név <info@melo.hu-ra akinek küldöm ott a régi név szerepel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest