Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi
őstag
senki okos? -
szucsi
őstag
helló. kb egy éve van fent a thunderbird, már írtam ugyanide ugyanezért, sajnos nem oldódott meg azóta sem. a probléma az, hogy akármit csinálok, nem szűri a program a spamet, és a tanulólistája is töküres. lefotóztam a beállításokat, léci nézzétek meg, ha valahol valami mást is be kell állítani, akkor ott a baj.
Fő beállítások:
[link]
Az ominóz tanulási napló
[link]
A postafiókok beállítása (mindegyiknél ugyanez)
[link]
Légyszi nézzétek meg, szerintem minden úgy van beállítva ahogy kő, de akkor miért nem műx?
köszi
ps: kb 2-3000 spamet jelöltem kézzel szemétnek, átlag napi 6-8 érkezik a 4 címemre
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Winner, TeleVon, köszi, meg fogom nézni amiket írtatok.

-
szucsi
őstag
heló
3 elég nagy problémám van a TB-del. Léci valaki homályosítson fel.
1) Hiába van minden fióknál kipipálva a szemétszűrés, nem szűri a szemetet. pont ugyanannyit tölt le belőle mint az OE. Még a fotexnet.hu hírlevelét sem hajlandó kiszűrni, pedig vagy 8x bejelöltem szemétnek. A tanulási napló (ahol gondolom a megtanult címeknek kellene lennie) pedig töküres. miért lehet ez?
2) néhány levelet olvashatatlanul kapok meg, milyen kódolást kell beálítani, hogy az OE-hez hasonlóan rendesen lássam a magyar levelezőkről jövő leveleket?
3) Levél továbbküldésekor egy üres levélhez csatol egy .eml kiterjesztésű attachmentet, pedig én azt szeretném, hogy az eredeti szöveget a mail szövegtörzsében továbbítsa. Hogyan lehet ezt megjavítani?
Köszi!!!! -
szucsi
őstag
még1: a beérkezetteknél hogy tudom beállítani, hogy a beérkezés dátumánál az évet, hónapot, napot is kijelezze? most csak az órát-percet mutatja.
-
szucsi
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
köszi!
-
szucsi
őstag
helóztok
meg lehet valahogy csinálni a thunderbirdben, hogy az OE-hez hasonlóan a címjegyzéket ne kellen külön ablakba nyitni, hanem ''partnerek'' szerűen a főablakban is megljelenjenek?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
senki okos?