Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
W666W
tag
válasz
localhost
üzenetére
Az a bajom, hogy NEM POP3 alatt akarom használni a Hotmail-t...a Thunderbirdbe
Hanem mint a Gmailomat Imap módban..na most a Hotmail HTTP-s kiszolgálón keresztül kapcsolofik nem imapon..Ha meg a POP3-at akarom akkor meg ezzel a hibával NEM TÖLTI le a POP.Live serverröl a leveleket...
"csak ennyi" aproblémám..Éa ez a hotmail sugóban sem szerepel azért kérdezem itt..hátha találkozott már valaki ilyen problémával...Windows Live Mail klienssel MINDEN TÖKÉLETESEN mükszik...ott a hotmailnak a kiszolgálója ez
HTTP kiszolgáló
https://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/sync.aspxna most hogy még tisztábban láss a Thunderbirdben NEM LEHET HTTP kiszolgálót beállítani csak Imapot és POP3-at..Na most Nekema pop3 NEM JÓ !!
Annyit még hogy próbáld ki nyugodtan ha akarod, hogy a hotmailos postadiokodat NEM POP3 -on keresztül akarod lekérni a thunderbirdbe lehet Neked sikerül..Nekem lassan két hete nem sajna
-
W666W
tag
válasz
localhost
üzenetére
köszi de mint írtam
Anyni lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a hotmailt nem POP3-as kiszolgálón keresztül a Thunderbird ben használni ?????Ugyanis hiába állítja be magától a pop -ot vagy ÉN állítom be a hotmail szerint akkor sem MÜKÖDIK !!!!

Esetleg más megoldást ?? ami nem POP3 ?????
-
W666W
tag
Sziasztok !!
Kéne egy kis segítség a Thunderbird-hez
A hotmail fiokomat akarom ezen keresztül megnézni DE pop fiok esetén kb a 3. üzenet letöltése után megszakad a letöltés és kiírja hogy : a RETR PARANCS nem volt sikeres hiba történt az üzenet letöltése közben...
pop3 server to failed...Na most az már tudom hogy a Hotmail...HTTP kiszolgáló
és a kiszolgáló címe meg ez
https://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/sync.aspxAnyni lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a hotmailt nem POP3-as kiszolgálón keresztül a Thunderbird ben használni ?????
elöre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest