Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
2fa az gondolom 2 faktoros hitelesítés (?) Ez az OAuth2?
Mert azzal nekem nem megy, és a linkelt oldalon a kérdező is erre panaszkodott, hogy nem megy. Erre írták a válaszbban, amit írtak (normál jelszó...stb), amit az ott kérdező beállított és állítólag jó lett neki. De nekem nem.
A hiányzó mappákra hol kell feliratkozni? Ezt kifejtenéd? -
zolnagy
őstag
Fel akarom venni a sulis Outlook E-mail fiókot (valami@sulid.hu). Ugyebár ez egy outlookos E-mail cím. A "https://outlook.office.com/mail/" címen megy is minden böngészőből (fogadás/küldés). A TB alatt is felvettem. Fel is ismerte, a fogadás megy is, de a küldés nem. Már az gyanús volt, hogy csak "Beérkezett üzenetek" és "Kuka" mappát hozott létre, mást nem. Az itt: [link] javasolt megoldást megpróbáltam, de ha "normál" jelszót állítok be SMTP-re, akkor feljön a jelszó ablak, beírom, de nem fogadja el.
Van erre megoldás? Köszi! -
zolnagy
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem működik. A pop3/imap engedélyezés valóban nem volt beállítva, az OAuth2 pedig az alap beállítás TB esetén, de így sem működik. Family link alatt látom a harmadik feles alkalmazás felületet, amiben nincs semmi, de nem is tudok hozzáadni sem semmit. Mindenesetre próbálkozom akkor a linkelt topikban.
-
zolnagy
őstag
A lányom gmail fiókját állítottam volna be a legújabb thunderbird alatt, mert eddig böngészőből használta és nem kell itt mondanom, mennyi előnye van ezzel szemben egy levelező alkalmazásnak. A gondom az, hogy a google nem engedi beállítani, mert ugye a fiók family link alatt van felügyelve. Próbáltam minden lehetségest, de sehol nem találtamm olyat, hogy én, mint szülő (családfelelős) a thunderbirdot, mint 3rd party alkalmazást engedélyezni tudnám (a google beállításainál tudom van ilyen alpont, de nem enged ott sem semmit).
Ugyanúgy megpróbáltam outlookot is beállítani, ott is ugyanezt játsza el.
Külföldi gmail/family link/thunderbird kereséseket nézve nem találtam egy működő megoldást. Meg valami 13 évről regélnek, de a lányom már 16.
Van erre megoldás? Köszi! -
zolnagy
őstag
Sziasztok,
feltettem a Thunderbird-t WindowsXP és Ubuntu alá, mert szerettem volna, ha a két rendszer ugyanazt a fájlt használja a levelek tárolására. Eddig Windows alatt TheBat-t, Ubi alatt pedig Claws-mail-t használtam. Mindkettő jó volt, csak nem lehetett őket összehozni.
Nos Ubi alatt jól is müxik a T., de Win alatt az a probléma, hogy a postafiók beállítása után letöltésnél nem kérte a POP3 jelszót és utólag sem tudom sehol beállítani. Így egy hibaüzenet jön: "A kapcsolatot elutasította az xxx szolgáltató".
Próbáltam másik postafiókot is beállítani, de ott is ugyanaz volt a helyzet.
Az érdekes az, hogy Ubi alatt is ugyanaz a verzió van, ott is ugyanúgy állítom be, de ott kéri a jelszót és le is tölti a leveleket.
Volt valakinek ilyen problémája? Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- GTA V
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest