Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
TB alatt használjuk a Google naptárat "Provider for Google Calendar" bővítménnyel.Lehet valahol valami loggolást elérni, hogy adott bejegyzés mikor lett felvéve, módosítva, törölve? (Az admin.google.com fiókba nem tudok bejelentkezni!)
Köszi, sinick -
sinick
senior tag
Úgy érem el, hogy a postafiókhoz tartozó elemek (mappák, levelek és csatolmányok) megvannak a profilmappában a helyi számítógépen, így TB-ben offline látok mindent Nincs ezzel most gond, csak ugye bejelentkezést kér, amire mégsem-et kell nyomni.
Szerk.: Félmegoldás! A kiszolgáló címét imap.google.com-ról átírtam 0.0.0.0-ra. Így legalább már nem kér bejelentkezést, csak jobbra lent szól, hogy "nem sikerült csatlakozni a kiszolgálóhoz".
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
A gyerek elballagott az általános iskolából, így az ott kapott gmail címe megszűnt. Postafiókot (imap) nem törölném, mert kellenének a levelek. A TB viszont bejelentkezést kér, mert szinkronizálni akar.
A postafiók beállításokban a kiszolgáló beállításai alatt az indításkori és 10 percenkénti ellenőrzést kikapcsoltam, ez ok. Viszont ez nem befolyásolja az "Üzenetek letöltése" gomb működését. Azzal továbbra is szinkronizálni akar.
Mit kell (lehet) még kikapcsolni? Esetleg van erre valami kiegészítő?
Köszi, sinick
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
TB-ben a céges levelezés kb. 400GB. Kikapcsoltam azt, hogy az üzeneteket tartsa meg a számítógépen, ami jó is lenne, viszont így a "Keresés" (Ctrl+K) nem igazán működik. A "Gyorsszűrő" (Ctrl+Shift+K) működik, de lassú, levéltörzsben való keresése meg szinte alkalmatlan. Az esetek 90%-ban elég a gyorsszűrő, de amikor nagyon ritkán a keresés kellene, akkor az nagyon hiányzik!
A kb. 400GB-ból kb. 398GB a mellékletek lennének. Van arra mód, hogy a TB úgy tárolja profilmappába a leveleket, hogy a levéltörzs meglegyen, de a melléklet ne? Beállításokban nem láttam ilyet. Esetleg motorháztető alattiakban? Vagy esetleg valami plugin erre?
Köszi: sinick
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
MS Outlook alatt marha kényelmes volt, hogy vágólap műveleteken keresztül tudtam mellékletet ki/be rakni levél és fájlkezelő között. (a) új levélhez csatolás, majd Intézőben/Total Commanderben fájlra Ctrl-C, levélben Ctrl-V, illetve b) kapott levélben lévő mellékleten Ctrl-C, majd Intézőben/Total Commanderben CTRL-V.)
TB-ben, hogyan vagy milyen kiegészítővel lehet vágólapon keresztül a) új levélbe mellékletet csatolni illetve b) kapott levélből mellékletet kimásolni?
Köszi: sinick
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- BMW topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest