Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja álltam át kényszerből a thunderbird használatára.
Meló helyen a telepített változat. Nyilván a saját címeim miatt portable változatban (otthon és többnyire mindenhol) a portable 32-bites. 52.0.1Legutóbbi frissítés óta, levélíráskor halvány a küldés gombom.
Próbáltam több gépen is, w7, 10, x86, x64 rendszereken, de első levél küldésre mindig halvány, nem "megnyomható".Offline módra váltok, majd vissza, így működik.
Pluginokat már elkezdtem letiltani, van esetleg tippetek mi okozza / vagy mi a megoldás?
Köszönet

:::::::::::::
megoldva:
shift-et kell nyomni indításkor és a következőt választani:Eszköztárak és vezérlőelemek alaphelyzetbe
Változtatások végrehalytása
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest