Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nekem sem sikerült kikapcsolni a víruskeresést... Bár engem annyira nem zavar.
Egyébként ha megnézed, amikor betölt a Vista, utána még nagyon "keres" valamit a HDD-n, nagyon használja. Ilyenkor Superfetchel, és ezért amikor megnyitsz rögtön valami progit, arra kicsit még várni kell. Win7-en azt mondják, hogy a Superfetch prioritásából eléggé visszavettek, alig lehet érezni, hogy dolgozik. Szóval ott elvileg már nincs ilyen.
De gondolom SSD-n se nagyon lehet észrevenni, mert baromi nagy az olvasási sebesség.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Vista egyébként nekem gyorsabban jön be, mint anno az XP bár azóta vas is lett cserélve.
NOD-ra visszatérve, régebben nagyon sokat használtam, viszont minden vírusírtó és tűzfal hihetetlenül lelassítja a gépet és minden betöltést. Most úgy vagyok, hogy win tűzfal és ennyi. Ha valami gebasz van felteszek pár vírusírtót, spybotot és szépen végignézetem a rendszert alaposan. Nem szeretem, ha folyamatosan lassú a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911