Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
.:ADAM:.
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hát ez nem túl előnyös dolog.
Én még 0.5-ös verziószámig kizárólag firebird-öt( azaz akkor még phoenix) hasznátam, de áttértem mozillára a 0.6-os verzió után, mert igen furcsa dolgokat csinált. Rájöttem, hogy nincs olyan, amit a firebirdel meg lehetne csinálni és a mozillával nem, egyetlen előnye, hogy kissebb a mérete, persze csak szerintem. Azóta egyszer próbálkoztam újjab verzióval, de miután kifagyott búcsút intettem nnak is.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Azért ennyire ne tolongjatok! :DD
-
burgatshow
veterán
Ja meg miért van az, hogy kb 5 percenként a firebird kifagy, és csak a reset segít?
Végülis a win nem fagy ki mert a winamp megy,, meg az alt+tab kombó is de olyan nagy a rendszer lefoglaltság hogy csak a reset segít. -
burgatshow
veterán
Hoi!
Úgy gondoltam, hogy mivel nem találtam ilyen topicot, ezért nyitok egy firebird-ös topicot.
Lécci ne flémeljetek, ne offoljatok, hanem segítsünk egymásnak.
Kezdek én:
Nem tudom felrakni a flash plugint. Letöltöttem a flash plugin exet, fel is rakja ám a plugin könyvtárban egy deka flashre utaló dll nincs. Tudnátok segteni?
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest