- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Nézesd át jól, mielőtt elindulsz...legyen meg a láncfeszesség is, guminyomás (ez fontos: asszem elöl 2,5 bar, hátul 2,9 bar).
Mivel nekem sincs rég motorom, de rengeteget olvastam és kérdezgettem a témában, azért válaszolok.
Előre nekem is használt gumi lett feltéve, de ugyan olyan mintázattal, mint a hátsó. Tökéletes és még van benne pár ezer km, nincs lepályázva a széle stb. Ha tartós és tapadós kell, akkor sport-túra gumit keress, főleg akkor, ha nem döntögeted -- így jobban kopik a közepe. Gumist nem tudok mondani, mert ezt nem én rakattam rá.
Fékbetétből Ferodo és Lucas tényleg jó, talán még a Gold Fren is, ami olcsóbb. Nekem AP Racing szinter betét van, de úgy látom elég gyorsan fogy...viszont a Ferodoról csak jókat hallottam, de lehetőleg ne verseny betétet vegyél. Olajból én a ZX9R-be én is 10W50 Repsolt használok, előtte pedig 10W50 Castrol volt. Ha ezek bejöttek, akkor ne válts...szerintem a Motul túl van árazva a neve miatt is. Ha a Repsol jó a pörgős Hondákba, akkor szerintem a Kawába is tökéletes.
Tanktáskába nem tudok segíteni, viszont a lánc az baromi fontos, kombináld valami riasztóval is, hogy nyugodtabban aludj...nyugodt sosem lehetsz, ha akarják, akkor elviszik sajnos.
Nah kb. ennyi. -
-
yodamastah
őstag
Guma: Ha lepalyazott gumit akarsz akkor Metzeler Racetec v. Pirelli Supercorsa palyagumit nyugodtan feldobhatsz, vagott splcik nem biztos hogy jo otlet, tapadas ugyanaz, de ezeket melyebbre szoktak vagni, meg a rendor bacsik se annyira szeretik. 1 parat ilyen 25-30e aron szoktak odaadni. Dunlop/Bridgestone is ok, de ezkeet ki kell ismeri, es vizen nem olyan jok mint a fenti 2.
Fekbetet akkor csere amikor elkopott. 6000km alatt fele se kophatott el. Ha elkopott, akkor nem jo valami.
Olaj: Mol Dynamic-et hasznalok evek ota, vagy Motul. De lapvetoen a fontos hogy azt rakd bele amit a gepkonyv eloir.
Lanc: Nekem a 40ezres abust is leflexeltek mintha ott se lenne. Szerencsere a motor megmaradt, idoben eszrevettuk...
-
runner 125
nagyúr
Aham, értem köszi.
Pl. ez egész korrektnek tűnik, de ezek a km állások nekem nagyon gyanúsak, lassan ennyi lesz az én 5 éves gépemben.
Az eddig favorit továbbra is a 2002 utáni VFR, de basszus jóval drágábbak.
mod. Tanktáska alá fóliát szoktak rakni, s úgy megy rá a tatyó. Sajna gyakorlatilag akármilyen minőségi tanktáskát veszel rá, a rezonanciától, széltől, stb lesz minimális mozgása, ami egy idő után tuti kikezdi valahol a tankot.
..vagy másik, de jóval drágább alternatíva a tankbőr + tanktáska.
Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest