Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
#25954560 #28597 üzenetére
akkor is elolvastam volna mert a nagy cb-ről mindent elolvasok, már 2 éve folyamatosan, de ettől függetlenül ez a "teszt" egész egyszerűen drámai..
nekem nem lenne pofám egy ilyet leközölni, ez semmi. nekem ebből csak az jött le, hogy motoroztak ingyen egy kurva jót, semmi több. de lehet, hogy ez a saját ilyen irányú tapasztalataim miatt is van. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #28597 üzenetére
Ez így van. Egy motoros motorozik, nem pedig bálványt imád. a Bálvány maga a kanyarodás, nem pedig az, amivel végrehajtjuk. Amivel végrehajtjuk annak nyomni kell a szemét kifelé, tehát ennek következménye, hogy rohadtul egy eszköz, semmi más. Lehet szeretni, de aki úgy kezdi, hogy ez meg ez az überalles az nem motorozni szeret, hanem néhány száz kiló fémre maszturbál egész nap, az meg annyira nem elegáns, meg egészséges.
Képek maj' lesznek
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest