Hirdetés
Aktív témák
-
szasza.223
csendes tag
Nem tudom, matrica nem lesz egyszerű menet. De ha nem megy, max lefújatod egyszínűre a gépet, nem lesz olcsó de könnyebben eladod majd ha... Az enyémen sem gyáriak a matricák [link], de igényesek és ezeket biztos le is gyártják,, méreteket meg tudok adni, sőt le is tudom kopizni őket. Egy törtfehér színben gyönyörű lehet a gép.
De persze szurkolok hogy találj gyárit!Félreértetek, nem vagyok nagy száguldozó, sötétben meg pláne. H4? ők lesznek a helyzetjelző lámpái? Csak mert nekem azok kiégtek,, vennem kéne bele.
Kösz az infót,, bár az eü csomag is kitölti azt az "öblös puttonyt" =))
A kipu még nekem is ráér februárig, meg most gondolkodok, mocin el se tudnám hozni.
Ettől függetlenül merre laksz? Lehet ott gurulunk majd el melletted, beütemezhetünk arra egy megállót, megszakértenéd a gépet, meg bedobnánk az említetteket -tudom ez a mániám =))Slick 50-ről tapasztalat? Bele szabad tenni a motor motorokba? Azt tudom hogy újakba nem mert megragadhatnak a hüvelyre kent teflonréteg miatt, de így 40K után már csak kopott annyit hogy nem lesz gáz. Vagy?
[ Szerkesztve ]
"Ugy kell menni, hogy a moci kérjen tollat hogy tovább írja a fordulatszámot!!" :D:D
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest