Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Szerintem ennyire nem kellene belemenni.. ezért is veszek mellé egy PDA-t mert nevetségessek ezek a mai telefonok.. főleg, hogy a szolgáltatók milyen áron árulják ezeket . De nem mennék bele, mert tényleg nem ismerem a mai telefonokat..
üdv
amargo“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
footy
addikt
Ez rendben is van hogy egy PDA az igazán hasznos társ, csak a mérete nekem nem szimpatikus(bár használhatósági tényezők miatt szerintem kisebb sosem lesz). A telefonból viszont szeretném kihozni azt amit ténylegesen tud, nem azzal küszködni hogyha eggyel többször nyomom meg a nyilat akkor már lép is fel a vodawapra...
A Java dolgokról nem is beszélve... -
footy
addikt
Fanatikus tag lettem -
v525uwhu
csendes tag
Tisztelt Uram!
Sajnos az 525-ös és a v550-es készülékek memóriabővítése nem megoldható.
Tisztelettel Motoker Kft.
----- Original Message -----
From: Tőlem, de saját néven
To: bolt@motoker.hu
Sent: Tuesday, February 15, 2005 9:16 AM
Subject: V525 memóriabővítés
Kósza híreket hallottam róla, hogy a V550-es teló belső memóriáját tudják bővíteni 32MB-ra.
Az a kérdésem, hogy ez igaz-e, ha igaz, meg tudják-e ugyanezt valósítani V525 esetén is?
Ha igen mennyibe kerül?
snt kérlek tudd meg a pontos infókat, esetleg küldj egy elérhetőséget a sráchoz! Köszi!
Ja, én még mindig újonc vagyok, valószínüleg azért, mert csak olyankor szólok hozzá, mikor tényleg közlök valami értéket...
[Szerkesztve]''A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagytok rá...''- - - - - - - - - - - - - - - MOTOROLA For EVER http://v525.uw.hu
-
v525uwhu
csendes tag
Teljesen módosított V525-ömet vittem gariban szervízre, (V600 SW, a legfrissebb, külső kijelző felirat átírva, menü átszínezve, Voda cuccok törölve, stb., stb...) és szartak rá. Igaz, csak a bal oldali gombjaim nem működtek és a központi Moto szervízbe vittem (TeleMax GSM).
(Mielőtt bevittem volna, még jól el is nyaltam a csavarokat, mert azért itthon szétszedtem, hátha meg tom csinálni, de nem...)''A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagytok rá...''- - - - - - - - - - - - - - - MOTOROLA For EVER http://v525.uw.hu
-
v525uwhu
csendes tag
A PC-t egy telefonnal összehasonlítani... Gratulálok!
Bakker, ha telefonra van szükségem, nem azt fogom nézni, mennyi a memóriája, hanem azt, hogy stabilan, jó minőségben tudok-e vele TELEFONÁLNI!
Alapnak sztem ez számít. A többi (még a fényképezés is) csak plusz kényelmi funkció. (Röhögnöm kell... fényképezés... gombostűfejnyi optikával?! )''A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagytok rá...''- - - - - - - - - - - - - - - MOTOROLA For EVER http://v525.uw.hu
-
snt
senior tag
válasz v525uwhu #314 üzenetére
Hello! Ez nagyon érdekes
Öcsém látta a srácnál és tényleg több memóriát írt ki! Ez nem kamu, nem lenne értelme, nem kitaláltam mielőtt vki kételkedne... A srácnak nincs netje, de holnap öcsém lecsekkolja közelebbről is a telót.. Ő egyébként nem szervízben csináltatta, hanem pécsett voda boltba vitte be és ott intézték el..
De tényleg utánakérdezek, mert ilyenről azelőtt én sem hallottam még..
Gariról annyit, h nekem még decemberig vodás gari van rajta, ergó nekem nem néznék jó szemmel ha vmi más szoft lenne rajta, mivel ha gáz van, akkor itt a központi voda boltban kell leadnom a telót
üdv! -
amargo
addikt
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy tudja e valaki, hogy lehet egy tettszőleges mail címet beállítani a telefonra, hogy letöltse? ha jól láttam van benne ilyen..
tehát, ha érkezik a freestartos címemre levél, akkor bizonyos idő közönként megtudjam nézni.. és esetleg válaszolni rá..?
vagy ez még nem lehetséges vele?
és ez miylen összegekbe kerülhet? csak gprs adatforgalom?
köszönöm előre is
amargo“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz v525uwhu #316 üzenetére
Ha neked csak telefonálni kell, miért van ilyened (Sőt galambot is röptethetnél! vagy füst jelezhetnél is..)?
De remélem nem fáj esténként lefekvés előtt (amikor végig gondolod az aznapi értelmetlen beszólásaidat)
Csak záró jelben nehogy a rózsaszín világodat össze törjem ( fejlődik a világ..) hoooooopsssssz
(mellesleg én is röhelyesnek tartom ezeket a kamerákat.. amikor simán vannak 10x (minimum!) jobb optikák..) de eztis csak csendben, mivel ez nem digitálisfényképezőgép és még a végén a felyemre olvassák.
Hááááá ''Bakker, ha telefonra van szükségem''
üdv
-
v525uwhu
csendes tag
Szívesen a fejedre olvasom... Ez télleg röhej...
*Na ez most tényleg egy értelmetlen beszólás*
Azért van ilyenem, mert a szememnek jobban tetszik ez, mint a Timeport. (És tud GPRS wapolni is) Meg mert nem csak telefonálok vele és ár/érték arányban ez volt a legjobb készülék. De nem erről beszéltem.
Bocs, hogy ''sót szórtam a sebedbe''!
[Szerkesztve]''A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagytok rá...''- - - - - - - - - - - - - - - MOTOROLA For EVER http://v525.uw.hu
-
amargo
addikt
válasz v525uwhu #321 üzenetére
Semmi gond
Csak gondoltam tájékoztatlak a fejlődésről, remélem nem gond, nem megbántani akartalak
csak én sem szeretem, ha leszólnak
vissza olvasva: tegnap kicsit elvetettem a sulykot (nem volt egy kellemes napom).
De a fenti problémámra tudsz megoldást?
üdv
-
szesa
senior tag
-
-
snt
senior tag
Memkártya fejlemény
Öcsém mondta, h ma már nem az a kártya volt a telóban (tehát az eredeti 5MB-os volt már benne), mert a srácnak mégsem kellett, de h miért azt nem mondta meg..
Nos 2 lehetõség van:
1. Kamu volt az egész (ebben csak az az érdekes h mikor öcsém elõször látta a memória kiírást, tényleg többet írt ki)
2. Vmi elbaszódhatott a telón, vagy nagyon belassult és visszacseréltette..
De ha visszacseréltette, akkor a 32MB-ossal mi lett? Mert h a voda nem vette vissza és nem adta vissza a pénzt az is tuti..
Szóval nemtudom mi volt, de bocs a kavarásért, nem én tehetek róla, én is reménykedtem h igaz lehet, de h valójában ebbõl mennyi igaz, azt sajnos nemtudom
Mindenesetre akit komolyan érdekel, az menjen be 1-2 voda boltba (ne csak 1-be, mert ott lehet h nem értenek nagyon hozzá) és érdeklődje meg h tényleg lehetséges e ez a dolog.. Engem egyelőre nem izgat, amúgy is szervízben van a telót már több mint 1 hete
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Egy másik srác szerint SE K700i -be is tudnak cserélni memkártyát, ő szintén járt a vodaboltba és ott mondták neki, tehát elméletileg lehet Moto V550-be is talán!
Ha vki megkérdezte pár vodaboltba, akkor írja le a fejleményeket! köszi
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Talált már vki olyan progit amivel egy üres könyvtárt lehet létherozni a telóban a skineknek ?
Bűvészkedett vki vmit a telójával?
Enyém sajna még mindig szervízben, lassan 2 hete -
HSD
csendes tag
Hi mindenkinek. Szeretnék egy kis infót kapni arról, hogy
1 mi a különbség a V550 és az e550 között, melyik a jobb, miért...stb
2 lehet-e a T-mobilenél ingyen szoftvertfrissíteni
3 Motorola e550nél hogy tudom azt elérni, hogy ne csak 10s-os videót tudjon felvenni?
Egyelőre ennyi. Előre is köszi, ha írtok. -
snt
senior tag
Lehet h ez E398 topicban kellett volna kérdeznem, mert azt is a Tré mobil forgalmazza így ők bővebben tudnának nyilatkozni talán szoftver ügyben.. Amúgy nemtom h ingyenes e..
V550 és E550 ua, csak V550 live menüs az E550 meg T-zones (magenta szarság) menüt kapta.. ennyi.. Lényegében a 2 telefon teljesen megegyzeik, csak az E550 a V300-as külsőt kapta feketében..
Videóbeállításnál megnyomod a menü gombot (a középső pici gomb) és ott beállításoknál megadgatod h maximum méretű legyen mert alapból MMS méretű és azért 10mp csak...
üdv! -
HSD
csendes tag
Köszi szépen az infót snt. Akkor viszont ezekszerint itt mindenki vodás, és nem tudjátok, hogy a t-mobilenál lehet-e frissíteni a szoftvert.
-
snt
senior tag
Nincsmit.. Amúgy a V550 kizárólag vodánál kapható úh itt mindenki vodás (függetlenített telról meg nemtudok)
E398 topicban vannak t-mobájlosok, hátha ők tudják..
Szerk.: # 334-es hsz-ben javítás: kérdeznem helyett kérdezned (most vettem észre h elírtam, és kicsit más az értelme úgy )
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
500. hsz-em!
(sorry az offért, gondoltam az 500-ast ide nyomom ) -
lxr
csendes tag
Egy majdnem boldog MotoV550 tulaj vagyok.
Az össz problémám csak a képek kezelésében rejlik.
Meglehet hogy csak én vagyok a béna, de hátha van rá gyógymód:
ad1: 640*480-nál nagyobb képet milyen trükkel lehet megjeleníteni?
ad2: A képek megjelenítésekor ugyebár egy ''foltos'' zajos összenyomott
izét látunk... Hogy lehet megoldani, h ne csak háttérképnek (másra még nem jöttem rá, friss a cucc) beállítva láthassunk valami tisztább képet? -
snt
senior tag
Namost az a gond, h nem értettem igazán h mire is gondolsz
1:
2: amikor nézed a képet, akkor csúnyább a kép picit (főleg a fotók mert ugye azok tömörítve vannak) és csak háttérképként mutatnak szépen, mert akkor a kijelzőhöz igazodik... Mikor csak nézed őket, akkor kicsit csúnyább, erre nincs semmi trükk v. beállítás ha erre gondoltál.. -
lxr
csendes tag
THX a választ!
A másodikra sejtettem hogy nem lesz megoldás.... Az ember töltse le gépre a képeket aztán nézze ott jól!
Az első számú probléma viszont akkor állt elő, amikor 640*480-nál nagyobb felbontású képet vettem át egy nokiától, de nem volt hajlandó még részletet sem megmutatni...
Attól félek, h erre se lesz igazán megoldás...
Írni ke'ne jó kis javás képszerkesztőt/nézegetőt.... vagy biztos van már v/mi épkézláb ami letölthető...
Vagy most a kezem lóg a bilibe, mer' akármien java cucc nem fog menni? -
snt
senior tag
Hát akkor úgynézki h a 640x480-as képnél nagyobbat nem tud beolvasni/megjeleníteni..
Képnézegető progiról nem tudok, de nem elképzelhetetlen a dolog, de mivel a telóban is van ilyen ''nézőke'', így gondolom nem lesz ilyen javas megoldás sem..
Sajnos a bili és a kéz esete a valószínübb -
snt
senior tag
újabb memkártya fejlemény:
a srác azt mondta, hogyha levesszük a hátlapot akkor lent vannak pici csavarok, aminek ki kell csavarozni és szétszedni a telót és ott látható a memkártya, ami cserélhető...
Nos,ha vki tényleg kiváncsi és van hozzá pici csavarhúzója és szétszedés után össze is tudja rakni, akkor hajrá -
snt
senior tag
Sajna passz, mert én nem szedtem szét, ma kapom vissza 2 hét után a szervízből, de nem is fogom ezek után... Csak mondtam h ha vki nagyon kiváncsi, akkor csvarhuzó és láthatja..
Én csak azt mondom amit nekem mondtak! Én személy szerint nem fogom szétszedni, de ha vki bátor, akkor csak saját felelősségre szedje szét, mert ha nem tudja utána összerakni vagy elcseszne rajta vmit, akkor ne én legyek a hibás
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Yessss, megjött a mobilom a szervízből!
Kicserélték az oldalpanelt és a gombsort, mostmár megy... Viszont kapott egy SW frissítést is, új szoftver és flex lett rajta, lényegesebb változás nincs, talán egy icipicit gyorsabb lett és annyi h pl. a kinézetnél és egyéb kijelölt cuccoknál a kis pipa színe nem fekete, hanem piros
Ja és még ennyi, h talán egy picit jobb a fényérzékelője (enegriatakarékos mód), most ha már egy pici fényt érzékel, nem kapcsol be ill. egyből kikapcsol, ha hirtelen odateszed a kezed vagy sötét van, akkor bekapcsol..
Eddig előfordult h kellően elég fénynél is bekapcsolt a bill. világítás, mostmár nem
üdv!
[Szerkesztve] -
HSD
csendes tag
Hi! Érdeklődni szeretnék, hogy ha lehet, honnan tudok szerezni angol szótárprogramot a telefonra?
-
amargo
addikt
Fura eset.
Kicsit bizergáltam a telót p2ktool al.
És a csangési stílusokból a rezgés & csengést nem engedi beállítani??!
Ezt vajon miért?
Az összes többit be lehet állítani, de azt nem..
vagy van valami mód, hogy vissza hozzam?
esetleg egy teljes törlés? de gondolom annak köze sincs ehez..
amargo
[Szerkesztve]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem