Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atosan
veterán
Csak előkap és fotóz. Néha belenagyítva, néha a széleslátó, de semmi állítgatás. Valamit reszeltek rajta, mert mikor Komáromban a szökőkútnál csináltam képeket, akkor szólt a kamera, hogy frissítsem.
Luck Dragon szívesen
Amint valamivel találkozom vagy eszembe jut, megosztom.Maine coon
-
-
veterán
A saját telefonom Redmi 9T, 2021 szeptemberi, hibátlan és karcmentes, a cégesem pedig egy 2020 augusztusi Samu A10 (egy kis retek)
A Redmi 9T cserét nálam semmi nem indokolja, értelmetlen lenne "ugyanolyanra" cserélni.
Feleségem viszont egy 2020 decemberi LG K42-t használ, (3/64GB, 3400mAh?akku, de amúgy hibátlan), én annak a cseréjére gondoltam, itt jönne képbe a Moto G54. A kis drágám viszont tegnap egy pilla alatt rövidre zárta a sztorit: Amire neki a telefon nem elég, arra ott van a vadi új 10,6" Lenovo Tablet, így neki nem kell telefon, hagyjam a francba.
Hát, akkor ez ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest