Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz zsoltzsolt #197 üzenetére
Kezdőoldal beállításai --> kezdőképernyő stílusa --> alkalmazástálca beállításai --> alkalmazásikonok hozzáadása a kezdőképernyőhöz
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
zsoltzsolt
addikt
Triviális probléma, kissé (tán nem is kissé) láma kérdés..
Hol tudom kikapcsolni, hogy az Áruházból telepített új appok ikonját ne tegye ki a telefon a kezdő- vagy bármelyik képernyőre? Most vettem új telefont, mindig ez az első, hogy beállítom, de most nem találom sehol
Előre is köszönöm a tippeket! -
Lamagyar
újonc
Körülbelül 3 hete használom a telefont, és összességében nagyon jó a készülék. A hívásokkal kapcsolatban három dolog van, amit a gyári Google applikációkkal nem tudtam megfelelően beállítani:
- Bejövő hívás nem fogadható fizikai gombbal.
- Ha kimenő hívást indítok, és rögtön kihangosítom, akkor a kicsörgés hangja halkan szól, mintha nem is lenne kihangosítva. Ez azt hiszem a Google Telefon alkalmazás sajátossága.
- Az Android Autóban megnyitva telefon alkalmazást a kedvenc névjegyek füle üres, nem jelennek meg a telefonban beállított kedvencek. Úgy látom, erre elsősorban Motorola felhasználók panaszkodnak, tehát ez valószínűleg a telefon hibája. Az Android Autóban a gyors hívásindítás kisebb hiányosságokkal hangvezérléssel megoldható "AA Speech to Text" applikációval. -
Lamagyar
újonc
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a hívás fogadásának van-e más módja az érintőképernyőn kívül? Kesztyűs kézzel lehet-e hívást fogadni? A hangerőgombokra rárakható-e ez a funkció?
-
Lamagyar
újonc
Sziasztok! Valakinek valójában működik az AOD? Én azt hiszem beállítottam mindent az egynapos készülékemen, de az alvó kijelző néhány másodperc múlva lekapcsol. Lehet hogy ütközik valamilyen más beállítással? Újraindítás nem segített.
kezdőképernyő és lezárási képernyő --> lezárt képernyő --> alvó kijelzési mód -
espi38
őstag
válasz elfelejtette #185 üzenetére
Nekem soha nem csinált ilyet.
Nincs panaszom a készülékre nekem tökéletesen megfelelő -
elfelejtette
veterán
Mostanában vettem észre, hogy néha (2-3 naponta 1x) eldobja a hálózatot, olyankor kiírja, hogy "Helyezzen be sim kártyát", de pár másodperc után helyreáll a kapcsolat. Ezt hívás közben még nem észleltem, csak netezés közben.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
espi38
őstag
válasz ambudriver #183 üzenetére
Szia! Maximálisan ajánlom, semmi bajom vele igy 1 hónap távlatából-nem vennék más típust helyette.
A műanyag keret furcsa nekem, de ettől eltekintve minőségi készülék - erre a szoftveres támogatásra kíváncsi leszek, mert nem híres erről a Motorola[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
Kikapcsoltam a telefont 30 percre.Bekapcsolás után lőn csoda,helyre jött a dolog.Nem tudom mi lehetet.Nem akart működni a ujjlenyomatolvasó,ezért töröltem a korábban regisztráltakat.Most már működik szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz norberto9 #178 üzenetére
Hm... ez érdekes. Egy menüpont eltűnése kijelzővédő felrakása után. Ilyenről még nem hallottam.
Az enyémen már a második fólia van fent (először hidrogélt tettem fel, de az nem jött be, most meg üvegfólia van rajta), de mindkettőnél zavartalan volt az ujjlenyomat használata, és az adott menüpont sem tűnt el.
Ha egy újraindítás nem oldja meg, én valószínűleg visszaállítanám a biztonsági beállításokat eredetire, és nulláról kezdeném újra az egészet."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
norberto9
aktív tag
válasz elfelejtette #179 üzenetére
Pedig nem találom.Mintha "meghülyült" volna a telefon.Nem tudom mi történt...
-
-
norberto9
aktív tag
[kép] Sziasztok!Tetettem fóliát a kijelzőre.A telefon javaslatára töröltem a ujjlenyomatomat hogy a fóliával újra regisztrálhassam a jobb működés miatt.Viszont azóta amióta töröltem a korábbi ujjlenyomataim nem találom a beállításokban az ujjlenyomat regisztrálását.
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Bocsánat-nem jött értesítés a rendszertől,hogy kérdés érkezett.
Igen sehol nem volt ennyiért két év hűséggel vettem részletre a Yettelnél
Igen eddig nem volt AOD és számomra az is újdonság,hogy van arcfelismerő is benne.
Felemeled a készüléket-ránézel és láss csodát a telefon feloldva,na persze nem olyan gyorsan mint az iPhone telokon de működik.
Az viszont tény,hogy a rezgő motor nagyon gyenge benne-a zsebemben egyáltalán nem érzem,így vettem egy okos órát és nem mulasztok el semmilyen hívást[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #168 üzenetére
Most jött meg nekem is a frissítés.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok!Ma megjött nekem is ez a készülék.Egy 5 éves Xiaomi Mi 9T Pro-t váltott.Én a Telekomtól hoztam ki 123200-ért.Eddig tetszik,de az AOD beállításokat valamiért nem találom.Segítenétek hol találom?
-
ABal
őstag
A Hardveraprón van most egy hirdetés nagyon jó árral.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz elfelejtette #168 üzenetére
Talán azért nem annyira reménytelen a helyzet.
Az, hogy én már megkaptam, azt jelenti, hogy már úton van a frissítés.Egyébként, ha már a jövés-menésnél tartunk, az összes Edge 50 fórum közül mi pörgünk a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
-
elfelejtette
veterán
Én most hogy rányomtam, nekem még most töltötte le a szeptemberi biztonsági frissítési csomagot...
-
ABal
őstag
Megérkezett a novemberi biztonsági frissítés.
-
zumics
tag
Köszi.
Van bármi hibája amúgy a telefonnak? GPS jeldobálás, Bluetooth eldobálás, lag, stb... ilyesmik?
Vacilálok eközött és a Galaxy S23 FE között, mindkettőnél van pro és kontra, de eddig is samsungom volt, ismerem, unom, viszont semmi bug nem volt eddig.
Ez most egy ugrás lenne az ismeretlenbe kb. -
parzone
csendes tag
Szia.
Nem tudom hol vehette a 8/256GB verziót ilyen olcsón de a nagyobb 12/512GB verzió itt nagyon jó áron van.
Motorola XT2409-1 Edge 50 Neo 5G Dual-SIM 512GB 12GB RAM (Szürke)
-
espi38
őstag
válasz Pete55555 #157 üzenetére
Szia! Bevallom én nem a kamera képességeit néztem, mert ritkán fényképezem és videózok.
Kompaktságot és a lehetőségekhez képest nagy kijekzővel szerelt telot kerestem és nem mellékes szempont volt a sík képernyő.
Több mint egy évig használtam egy edge 40 et és megúntam a hajlított kijekzőt.
Az androidos telefonok kb 90%-a 6.7" és nagyobb kijelzővel szerelt-nem beszélve a tömegről.
Én 135 ezer ft ért vettem, ami szerintem ár kategória győztes.
A teszten lehúzták a processzort, de én soha nem játszom csak a közösségi média és internet böngészés, ebben kiváló és nekem nem is kellett több.
Egyedül a hangszórók minőségével nem vagyok megelégedve, az edge 40 ből jóval nagyobb mély hangokat préselt ki magából aztán pont -
Pete55555
addikt
Tényleg nem nagyon pörög
Én nagyon gondolkozok ezen, vagy egy használt / felújított S22-n.
FHD videózásnál lehet váltani a három kameramód között? 4K-n írja a teszt, hogy nem, de ha jól értem, FHD-n nincs ilyen "gond"
A tesztben az esti videó elég pocsék, ezt ti is meg tudjátok erősíteni, vagy a valóságban nem ilyen vészes a helyzet?
Ott elég rossz körülmények voltak ahogy néztem, sok erős fénnyel / sötét háttérrel....Szeretem leracsniztatni...
-
espi38
őstag
Sziasztok! Látom nem igazán pörög ez a topi-sokan félnek a Motorola márkától szerintem alaptalanul.
Ha esetleg valaki gondolkodik egy edge50 neo beszerzésén, szívesen válaszolok-bár nagyon friss a dolog tegnap vettemAz első benyomásom az, hogy jó darabig megmarad a típus
Egyenlőre a rezgéssel és hangszórók minőségével kell kibékülnöm - mert az nagyon fapados. Nem várok sokat egy telefontól, de semmi basszus nem jön ki zene hallgatása közben, persze tisztában vagyok azzal is hogy nem ezzel kell hallgatni a musicot.
Ezenkívül minden oké vele, szép(könnyű és nem nagy tepsi.
Androidos telefonok között 6.7"kijelző méret a menő nagyon kevés típus van 6-6,5" között és ami meg van az drága xiaomi 14-google pixel 9 és talán nincs is más.
-
parzone
csendes tag
válasz István89 #144 üzenetére
Szia!
Nekem maximálisan megfelel az üzemidő.
Kibírja az egész napot estig. (Nem játszom).
Mivel nagyon gyorsan tölt a telefon, szerintem másnak sem lesz gondja ha többet használja az átlagosnál. Feldobja 15 percre a töltőre és vígan el van vele egész nap.
Ez szerintem egy nagyon eltalált telefon. "Kis méret" Nagyon jó kijelző. Baromi jó vételnek tartom.(12GB/512GB)[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
válasz elfelejtette #152 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
elfelejtette
veterán
válasz norberto9 #151 üzenetére
Szia!
Tényleg kicsit gyenge, mint ahogy a tesztben is említik.[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok!Azoktól kérdezném akik ilyen telefont használnak,hogy a rezgő motor milyen ebben a készülékben?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest