- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia, én mostmár egy éve használom, korrekt telefon a hétköznapokra, szeretem.
Az ívelt kijelző nem ad hozzá, nem is vesz el szerintem az élményből. Nekem eddig nem volt gondom azzal, hogy véletlen érintés lett volna az ívelés miatt. Furcsa volt elsőre, korábban nem volt ívelt kijelzős telefonom, de megszokható.
Esett sokat (van gyerek) de nem tört. A Nord 2 rosszabbul viselte előtte. Csak egy sima Alis hidrogél fólia van rajta, üvegből nem találtam olyat ami rajta is marad rendesen (és az ívet is védi). De úgy néz ki ez is elég, karcokat fogja, törni nem tört eddig. Áruházi fóliákról nem tudok nyilatkozni, szerintem túlárazott így nem próbáltam.
A gyári műanyag tok felejtős, nem véd sokat, törik, csúszik. Nem ajánlott. Én addig használtam amíg megjött a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest