Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Tisztelt MobilArena Portál!
Nem lehetne valahogyan elintézni, hogy a leívelt előlapos telefonokat ne VirágDani úr kapja meg tesztelésre?
Vagy ha Ő írja tesztet és mindig leírja a tesztben, hogy nem szereti az ívelt előlapos telefonokat, akkor nem lehetne az ívelt előlapos telefonokat megkérdezni, hogy ők szeretik-e VirágDanit?
Ezek a tesztek így nem ütik meg a polkorrektség szükséges szintjét, egyoldalú tájékoztatást tartalmaznak, mindenképpen elvárom, hogy a másik oldal is kifejthesse az álláspontját.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz janeszgol #19 üzenetére
Az, hogy az ívelt kijelzős telefonok használhatatlanok, az csak annyira igaz, mint az, hogy a hajók eltűnnek a Bermuda háromszögben
Az elmúlt években jobbára ívelt kijelzős telefonom volt, van (S7 Edge, S9Plus, S21Ultra), de semmi bajom sem volt a használatukkal.
Üveg kijelzővédőt nem lehet rájuk rakni, ezt az egyetlen hátrányt tudom felhozni, de fantom érintést, vagy az ívelt oldal zavaró elszíneződését vagy 5 éve nem láttam. Amilyen esésnél pedig az ívelt oldalú kijelző eltörik, ott a lapos kijelzők 75%-a is eltörik.
-
veterán
Sajnos a Motorola topikok halottak, nincs pörgés a gyártó mobiljai tárgyában, próbálkozom itt, hátha van ötlet.
Az én telefonomnak még nics topikja (Edge 50 Ultra), pedig lennének kérdéseim, mert eléggé tanácstalan vagyok sok kérdésben.
Most éppen azzal küzdök, hogy a Motorola alapértelmezett saját híváskezelő appjában nincs híváselutasító gomb
Eddig bármilyen telefonom volt, ha jött egy hívás, akkor megjelent egy zöld (hívásfogadás), meg egy piros (híváselutasítás) gomb. A Motorolán bejövő híváskor csakis a zöld gomb jelenik meg, szóval nem tudom egy mozdulattal elutasítani a hívást, vagy felveszem, vagy kivárom, hogy a hívó elunja a várakozást.
Hogyan lehet a piros gombot rávarázsolni a hívásfogadási képernyőre
Így néz ki az adott képernyő:
A zöld gombot ha húzom, akkor felveszi a hívást, piros gomb meg nincs
-
veterán
-
veterán
válasz sniper112 #1821 üzenetére
Most még nem írnék semmit, mert egyelőre elég vegyesek a benyomásaim (pedig én 300 eft alatt vettem a készüléket).
Könnyű, jól néz ki, gyors, hatalmas háttértárja van, 120 W-al tölt, töltő/tok van a dobozban, kezel eSIM-et (ellentétben sok új Xiaomi telefonnal), jó a térereje, az USB port displayport is.
Kamerája nem rossz, kb. Samsung S24Ultra szinten van, van amiben jobb, van amiben gyengébb.
A szoftvere viszont még döcög, kell vagy két frissítés, hogy minden OK legyen (egy már jött is rá).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Samsung telefonokon be lehet azt állítani, hogy a PIN kód beírása után ne kelljen megnyomni az OK gombot, hanem a helyes 4 jegyű PIN beírása után egyből menjen a feloldás.
Motorolán is van ilyen lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az EDGE 40 sorozatnál is fennáll az a dolog, hogy hiába van bekapcsolva a képernyő automatikus elforgatása, az alap képernyő a rajta lévő ikonokkal nem fordul el?
Samsungon elfordul az alap képernyő is, de az EDGE 50 Ultra telefonomon meg nem fordul el, hanem marad függőleges állásban.
Érdekelne, hogy ez Motorola sajátosság, vagy az 50U nem tökéletes (még).
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Steve198310 #1851 üzenetére
Igen, kezdőképernyőre gondolok, de az én telefonomban a kezdőképernyő hosszas nyomása után felugró beállítási lehetőségek között nem találok ilyet
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Monitor hiba topik
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest