Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41180928 #7079 üzenetére
Ma hoztam el Cordon-tól a Defy-t (aminek a javítását elutasították, illegális szoftverfrissítés okán).
Ez volt az, ami Code Corrupt felirattal bírt és minden egyes SBF elhasalt, code verification hibával.
Kaptam egy 55e Ft-os javítási ajánlatot (én kértem, hogy mégis mennyi lenne) - ezt köszöntem, de nem kértem.
Tehát, készüléket elhoztam.
És nem értem.
Itthon összeraktam, bekapcsoltam, és...semmi baja.
Tölti az akksit, Froyo feláll, minden OK...
Úgyhogy ezúton is köszönet a Cordon-nak - nem tudom, mit csináltak, de a Defy él, köszöni szépen. -
válasz
#41180928 #7486 üzenetére
Kösz, remélem akkor is kb. ennyi ha nem én csinálom meg, sőt nem is venném meg a kijelzőt hanem szervizre bíznám de ha valami horror árat mondanak akkor megpróbálom én beszerezni a kijelzőt.
Találtam is egyet ahol munkadíjnak kijelzőcserére 1500-3000Ft-ot írnak. Ez még beleférne ha a kijelző is kb. olyan áron lesz náluk mint amit mutattál.
-
-
hodostamas
addikt
válasz
#41180928 #7077 üzenetére
Kijelző törött, beázás jelei.
Innentől nem garis a gép, és ha meg is próbálod, akkor inkább csöndben és reménykedve hogy elfogadják.
Nem pedig még hőbörögsz hogy visszadobták valamilyen indokkal.Nem az a baj hogy megpróbáltad, hanem szépen bejelented miket csináltál vele, beküldted és visszadobták, erre fel Te vagy dühös.
-
Moleman
addikt
válasz
#41180928 #6829 üzenetére
A gyári gari 2 év volt (ha szolgáltatónál vagy komolyabb boltban lett véve és a Cordonhoz szól), bárki érvényesítheti, garancialevél elég, számla se kell. Bármelyik üzletben érvényesíthető, de ha pesti vagy, érdemes kimászni a Cordonhoz Újpestre, mert 2 hét helyett 3 nap alatt javítják meg.
-
kymco
veterán
válasz
#41180928 #6322 üzenetére
A telefon nem lett kisebb, de az elmúlt két évben sokat romlott a szemem. 40 felett sajnos ez a korral jár.
Engem nem a reklámok vonzottak... egy kvázi noname kínai telefont vettem. Persze ez most sértés a gyártónak, mert egyre jobb hírneve van az egész világon, de mégsem egy zte kaliberű cég.... -
Moleman
addikt
válasz
#41180928 #6320 üzenetére
Ez teljes mértékben igaz. És itthon ma még mindig nincs olyan telefon, amire nyugodt szívvel elcserélném a Defy-t (kivéve talán az Atrix 2 53 ezerért, de a kis sufniboltokban még annyira sem tisztázott a garancia, mint nekem Kínában, hivatalos úton meg nem beszerezhető).
-
kymco
veterán
válasz
#41180928 #6314 üzenetére
Nálam a méretváltozás jótékonyan hatott rám.
Nem kell le és felkapkodnom a szemüvegem... Ez az utóbbi időben nagyon zavart a defy-nél. Viszont a defy térereje jobb, finomhangolhatóbbak a főzött romok, és van belőlük választék most is. Persze ez az új telefonommal összehasonlítva igaz
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
válasz
#41180928 #6103 üzenetére
Ezen az IMEI melletti helyen nekem fehér pötty van,az akksin piros csak az indikátor. De ugye most akkor kérdezhetné az ember,hogy akkor ez az akksi nem is ebben a telóban ázott be? Vagy ha ebben az akksiban volt,akkor hogy hogy az akksin piros,itt meg nem? Az alaplapot ugye nem tudom megnézni,mert nem szedtem szét a telót,és nyilván a szervízben sem szedték szét,szóval ők sem nézték,csak az akksit.
Érdekes,nekem nincs is beleragasztva az IMEI papír,az a szélesebb. Mindjárt dobok fel egy képet... -
Foose
addikt
válasz
#41180928 #6091 üzenetére
Én szerintem mindent megpróbáltam.
Bő 1 hét alatt amit tanácsot kaptam,mindent végig zongoráztam.
(#6092) membrandj Sokat beszéltem szabof1-el,ő sem tudta megfejteni mi a baja. Voltam vele szervízben,azt mondták hogy a beázás miatt felesleges elküldeni. (ott tudtam meg hogy beázott) A haver akinél ma voltam vele,azt mondta max ha a hangszórót el tudom belőle adni...
(#6093) sharkybacsi Bl6-os,BL7-es sbf-ek sem mentek fel. Mindenre ugyanazt a hibaüzit kaptam mind windows,mind linux alatt. (spanyol,kínai és még sorolhatnám mi mindent végigpróbáltam.) -
Halo
senior tag
válasz
#41180928 #5341 üzenetére
igen tőled.
van 1-2 progi amit szerintem alapból fel kell telepíteni, mivel a belső, beépített megosztók nem mindig, nem minden ROMon, nem minden körülmények közepette végzik a dolgukat, míg a külső progik akkor is teszik a dolgukat! (van kivétel, de egy próbát mindenképpen megér a dolog!)ilyen pl a [Barnacle Wifi Tether]
-
Moleman
addikt
válasz
#41180928 #5256 üzenetére
Régebben én is mindig sbf-eztem, most csak konvertálás és wipe volt, hibátlanul fut CM10 után a Nyuszi.
Viszont meglepő, de tavaly egyszer egy CM10 után konvertálás nélkül állítottam vissza az akkori Nyuszimat cwm backupból, és hiba nélkül használtam tovább (akkor nem is tudtam, hogy van ext3 és ext4). -
Moleman
addikt
válasz
#41180928 #5218 üzenetére
Battery Monitor Widget. Nem csillog, nem is fogyaszt semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest