Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  MotoGP & WSBK (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#11450) #70869248 válasza sityupityu (#11447) üzenetére


#70869248
törölt tag

Szvsz túl van ez misztifikálva, Schumacher jóval népszerűbb volt, márcsak azért is mert maga az F1 is jóval népszerűbb...iszonyat pénzt termel a közvetítésekkel, a MotoGp a fasorban nincs.
A pályára kilátogató nézők sajnos nem üzelti tétel a sportág szempontjából, pedig ott sok esetben jobbak a MotoGp mutatói.
A MotoGp nagyon népszerű volt Rossi előtt is, Rossi hozott egy csomó szurkolót...de megmondom öszintén, tisztelet a kivételnek, nagyon várom már hogy lelépjenek.
..hála az égnek azok le is fognak lépni akik fanatikusan Rossi drukkerek voltak, de magát a sportot, nem értették, vagy nem szerették. Nem rád értem, ebben a topikban egész jól megférünk.
..
Én nagyon régóta szeretem a MotoGp-t, talán ezért némileg rátarti is vagyok/lettem, elszomorít ha másokat nem érdekel csak egy versenyző akit felruháznak istennek és felkennek (pedig sok esetben meglepően keveset tudnak róla).
Én pl. Biaggi drukker voltam/vagyok, régen lelépett már a MotoGp-ből, ....és mégis itt vagyok.....bár ha Rossi büntetését felfüggesztették volna akkor felrugtam volna a sutba az egészet, megmondom öszintén.

szerk:
sok csúnya dolog történt már, pályán kivül, és pályán, ugye a legcsúnyább Capirossi-Harada, és bár Capirossi világbajnok lett, erkölcsileg Harada jött ki jól, és ez azért némileg helyrehozta...ugye Loris-t ki is rúgta a csapat, más kérdés hogy aztán sok pénzbe került nekik a perben.
De aztán Capirossi is sokat tett hogy ezt a foltot megszépítse, és sikerült neki.....
szal ha Rossi ezt megtehette volna büntetlenül akkor hiteltelenné vált volna szememben az FIM.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  MotoGP & WSBK (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.