- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
mody123 #1034 üzenetére
Statisztika alapján Noobbal vannak a legtöbben, szóval szerintem őt próbáld be vagy esetleg Frostot.
Közben Kryptben lenyomtam az összes fejet, most megint kéne egy kis pénz, de lényegében lassan minden fontosabb dolgom megvan, sőt már bőven több is, mint amennyit használni fogok szerintem. Persze lehet itt számolgatni, hogy hány USD, meg ÓRA az összes, de azért én még most is azt érzem, hogy kellemes játékkal baromi jól el lehet ezzel szórakozni és most tényleg annyi feloldható extra dolog van, hogy az bőven több mint amennyit egy felhasználó használni fog.
Time Towerből Scorpiont megnyomtam tegnap, Stage 10-11 körül vagyok, karakter towernál meg már a következőnél, de ott megint kell egy kicsit játszani, mert X mennyiségű vért kell kifacsarni az ellenségből
Egyelőre nekem ez a rész is tetszik, bőven el lehet lenni sima single játékkal és nagyon szépen esnek a cuccok.http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- RAM topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD IPS Touch, I7-7500U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest