Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
mody123 #1034 üzenetére
Statisztika alapján Noobbal vannak a legtöbben, szóval szerintem őt próbáld be vagy esetleg Frostot.
Közben Kryptben lenyomtam az összes fejet, most megint kéne egy kis pénz, de lényegében lassan minden fontosabb dolgom megvan, sőt már bőven több is, mint amennyit használni fogok szerintem. Persze lehet itt számolgatni, hogy hány USD, meg ÓRA az összes, de azért én még most is azt érzem, hogy kellemes játékkal baromi jól el lehet ezzel szórakozni és most tényleg annyi feloldható extra dolog van, hogy az bőven több mint amennyit egy felhasználó használni fog.
Time Towerből Scorpiont megnyomtam tegnap, Stage 10-11 körül vagyok, karakter towernál meg már a következőnél, de ott megint kell egy kicsit játszani, mert X mennyiségű vért kell kifacsarni az ellenségből
Egyelőre nekem ez a rész is tetszik, bőven el lehet lenni sima single játékkal és nagyon szépen esnek a cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest