Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
spleenszuru #1793 üzenetére
Én azon játszom. semmi probléma nem volt eddig vele. Illetve az újabb patchekkel csak javult a dolog az 1. naphoz képest
-
krokk
senior tag
válasz
spleenszuru #1788 üzenetére
Attól függ melyikért
Itt ha lekraftolsz egy high rankos páncélt akkor annak megkapod azonnal a layered verzióját is.
Szóval alapvetően nem. De ha az alap páncélnak ami kell hozzá vannak olyan igényei akkor igen. De ugye megint attól függ hogy milyen darabokat szeretnél. Én eddig össze tudtam tenni jókat az eddigiekből. De még nagyon High Rank elején járokDe itt is vannak szépek szerintem.
-
krokk
senior tag
válasz
Rony949 #1742 üzenetére
Az első gyíkos capturrel én is szívtam, de most mintha a legutóbbi update óta jobban látni őket, meg grafika is egy kicsit jobb (ps5) de ha érdekel akkor:
Inkább mókus jutott róla eszembe amikor megláttam, minthogy gyíka kis oázisnál az első térképen a kis tavacska mellett találsz belőle tutira. -
krokk
senior tag
Az EZ csapdát láttam utána már, de nem vettem észre, hogy szót volna, aztán amikor struccon ültem akkor látom, hogy van
de csak a trap. valahogy a kábítót nem sikerült belőni. nem tudom, hogy sikerült elrontanom. jókor próbáltam jelzett is vagy Alma vagy a macs, hogy nyomjam. meg nem is sebeztem rajta és köv körben simán ment. szóval vagy bug vagy bénáztam
#1728Shadowguard mennyiről dobott fel 54re? mert nekem az első high rankos külivel lett 8->10. és amúgy én sem csak simán mentem a sztorival, voltak ott kisebb kalandozások és így is 8assal fejeztem be.
-
krokk
senior tag
válasz
N.YCityBoy #1724 üzenetére
Gratula
Közben én tegnap este HR8-on lepörgött a stáblista
Szóval már high rankozom végre
Az első high rankos küldivel más is szívott?
mármint közben találja ki Alma, hogy jah, akkor jó lenne ha ezt most elfognánk... rohanás az egyik camphez, mert nem volt nálam felszerelés.. 1 db trapet hoztam magammal amivel persze annyit bénáztam, hogy nem sikerült, úgyhogy futhattam még egy kört...
-
krokk
senior tag
Majd még itt az áprilisra harangozott nagyobb update is hozhat még nehezítést talán.
Illetve most néztem hogy a tegnapi patch is hozott 2 új küldit.HBG nálam vagy néha LBG. Illetve 2.nak a kard+pajzs kombót tettem be. De lehet azzal fogom majd jobban nyomni ha a sztory megvolt és megy a HR. Itt a sztory vége felé HBGvel már szopás nagyon egyedül
-
krokk
senior tag
válasz
spleenszuru #1699 üzenetére
Szerintem ezzel jobban boldogulnál
sokkal könnyebb egy kezdőnek. Sokkal dinamikuabb a játék.
A láthatóságot lehet állítani amúgy menüben. alapban 4-es távon van és 10ig felvihető, ami ajánlott is. De nekem a 4es is megfelelt legtöbbször. 10est még nem próbáltam mert ma olvastam csak erről
Az élezést én is úgy tudom ahogy te is és így is tapasztaltam. Itt ha megszakítják az animot akkor is éleztél valamnnyit és nem veszett el mint a korábbi részeknél. Viszont alapban a seikret miatt könnyebb élezni, felpattansz rá és amíg az kerülgeti a szörny csapásait, addig tudsz élezni
Amikkel eddig próbáltam azok kb kibírtak egy "fázist" amíg el nem menekült a szörny, aztán éleztem az úton amíg követtem.
-
krokk
senior tag
válasz
spleenszuru #1675 üzenetére
nehéz kérdés, úgy gondolom könnyebb a Rise. Wirebug ide vagy oda
De ahogy mások is mondják: lehet csak ügyesebbek lettünk a World után -
krokk
senior tag
válasz
spleenszuru #1671 üzenetére
Ismerni kell a szörnyet
De amúgy jah ez ilyen engem is felhúz néha, de azért játszok vele, mert nagyon szeretem a világát
Mondjuk szerintem Rise-al többet játszottam, az könnyebb az biztos. -
krokk
senior tag
válasz
spleenszuru #1669 üzenetére
Hát lehet nem neked való akkor ez a játék
Van ilyen, előfordul.
A szörny méretek miatt a belefér a képernyőbe dolog nem nagyon fog változni ha közelharcolsz.
Válassz gyorsabb fegyvert, de ahogy láttam dual bladezel ami gyors. Esetleg még a kalapács fajtákat próbáld ki. Hátha. Azt nem kell annyira élezni és nem is annyira lassú.
Vagy pajzs + kard kombó. ott tudsz tárgyat használni miközben a fegyvert nem pakolod el.
A heavynek van egy pajzsa azt jelenti a guard stat, szóval ha célzol vele az ellenre akkor véd is valamennyit, mintha pajzsot tartanál magad elé.
Amúgy HBG és LBGnél is próbáljd ki több fajtát is az aktuális legnagyobb elérhető közül. mert más és más lesz picit. van amit én annyira nem szerettem használni. Illetve az elemi sebszése sem mindegy ahogy lentebb írták már. -
krokk
senior tag
válasz
spleenszuru #1665 üzenetére
Ahogy CactuS is mondja próbálj rá a heavy verzióra, az lehet jobban bejön. kicsit lassabb de tudsz vele védeni. Amúgy én csak ilyen hobby monster hunteres vagyok
szóval szinte mindig LBG vagy HBGvel játszok, az állandó élezgetés engem is kikészítetett...
A 33 perc majd lesz jobb is, de az sem mindegy, hogy az aktuális legjobb LBG-vel játszottál-e illetve, hogy milyen ammo... de szerintem érdemes behívnod segítőket esetleg, ha nem mindenáron soloban akarod nyomni.
-
krokk
senior tag
válasz
spleenszuru #1647 üzenetére
Amúgy ha ennyire zavar a fegyverkopás akkor ajánlom a light/heavy bowgunokat
azoknál nincs ez a probléma
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Lenovo Legion go
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest