Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
pep
tag
guru gyere
-
pep
tag
.
-
pep
tag
nem csodát várok, hanem egy Gurut :) (MESTERt) :))
-
pep
tag
azért keresek valami moncsi gurut mert nem értek hozzá annyira, hogy ott a helyszínen megmondjam mi a baja. ha valaki jönne velem és tegyök föl hogy emberi áron javítható akkor az mindkettőnknek megérné. Ajkára kéne menni.
nem jön valaki hozzáértő?? -
pep
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
előbb nézzük meg...
-
Johnny Cage
addikt
Ha pl. nincs benne képcső, akkor is csak szimplán nem lehet bekapcsolni.. ; ) Tehát azért nem mindegy, hogy mi a hibája. Előszőr megnézetném, de ha csak egy rekesz sörbe kerül, akkor elég egyértelműnek tűnik, hogy azok a monitorok nincsenek épp a legjobb formájukban (lehet, hogy kevesebbe kerülne egy újat venned, mint megjavittatnod - igy pedig túladni is nehéz lesz rajta, és az a rekesz mégiscsak többer ér... .).
-
pep
tag
sztem baromira megéri!
-
pep
tag
szóval lenne 2db 20'' eizo moncsi. a srác 1 rekesz sörért odaadja mind a kettőt. ha valaki nagyon ért a moncsikhoz szivesen várnám hogy elmenjünk és megnézzük lehet e javítani őket. megéri javítani sztem. ha meg tudja valaki csinálni, vigye mind a kettőt. én egy kis részesedést kérek az info miatt. :)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi