- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
LazzL
tag
A Conrad.hu-n láttam ellenállással egybeszerelt LED-et, 100Huf/db. Ez még elég olcsó szerintem.
A pákakérdés megoldódott. Az volt a baja, hogy a forrasztóhegy formájából adódóan a két szár összeért, és így nem melegedett a hegy rendesen. Széjjelebb feszítettem, és mostmár flottul műxik.
[Szerkesztve] -
LazzL
tag
válasz
Robert7x #1305 üzenetére
Köszi a választ, Robert7x!
1,5 cm vastag lehetne a világítótest, de ahogy néztem, még tudom leljebb állítani a billentyűzet tartót, azaz a vastagság szinte mind1. Kb. 46cm széles, és 18cm hosszú területet kéne bevilágítania. Ha lehet, normál ledekből csinálnám, ngyfényű eléggé drága mulatság lenne. Tudsz segíteni alkatrészbeszerzésben, illetve az elkészítésben?
Valamint van egy lágyforrasztó pákám. Létezik olyan forrasztóanyag, ami alacsonyabb hőfokon olvad meg, mint a sima ón? Mert ahhoz sajna nem eléggé melegszik. -
LazzL
tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan kell készíteni egyUSB-ről működő 3-4 ledes billentyűzet-megvilágító lámpát? valami átlátszó csőbe szeretném beletenni, amit egy fémlapra felragasztva/szerelve oda tudok rögzíteni az asztallap aljához. Természetesen kapcsoló is kéne hozzá. Hol tudom az anyagokat beszerezni egy ilyenhez? Kellenek ellenállások, meg ilyesmi is hozzá? teljesen láma vagyok ilyen téren, úgyhogy ha megcsinálja nekem valaki, akár fizetek is érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest