Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
S3RIOUS
tag
Sziasztok! Egy olyan modding ötletem van, amihez információs segítség kellene.
A tervem nem más, mint egy asztali pc házának bal oldalát úgy átalakítani, hogy amikor a pc-t elindítom, a led monitor egy motor segítségével forduljon ki a számítógépház bal oldaláról.Magyarul az az elképzelésem, hogy ráépítem a monitort kifordítható formában a számítógépház bal oldalára, melyet kinyílt állapotban fel-le döntögetni is lehessen manuálisan.
Arra gondoltam, hogy ezt vagy fogaskerék megoldással, vagy pedig valami szíj megoldással lehetne kivitelezni, de akkor is maradtak bennem kérdések, pl. arról, hogy a kifordítás ugyebár körülbelül 90°-ban történik, tehát hogy ne menjen tovább, és ha kikapcsolom a gépet, akkor meg visszacsukódjon.
Szerintetek hülye elképzelés? Én látok benne lehetőséget és szerintem megoldható, csak nem vagyok annyira otthon a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest